Introductie en vacatures

Vacatures

Toptalent met visie

Opereren op het hoogste niveau. Het continue verbeteren van techniek, communicatie en processen.

Welkom bij Phoenix Contact Nederland

Phoenix Contact in Zevenaar is de Nederlandse verkoop-, marketing en serviceorganisatie van Phoenix Contact GmbH & Co. KG, gevestigd in Blomberg, Duitsland. Phoenix Contact ontwikkelt en produceert innovatieve industriële, elektronische en automatiserings-technologie, en kent een groot internationaal netwerk van productiefaciliteiten en verkooporganisaties. In 2016 bedroeg de omzet 1,97 miljard euro. Er werken wereldwijd meer dan 15.000 medewerkers.

In Zevenaar werken wij nauw samen met 2 partnerbedrijven: Rittal BV, internationaal dé marktleider in schakelkastsystemen voor de industrie, utiliteit en IT, en EPLAN Software & Services, gespecialiseerd in CAE (Computer Aided Engineering).

Een succesvolle werkgever

Innovativiteit, het bieden van kwaliteit en service aan onze klanten, integriteit, en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers zijn de bouwstenen van ons bedrijfsresultaat. In Zevenaar (en bij onze nevenvestigingen in Waalwijk en Reeuwijk) werken wij op een hoog niveau - aan de logistiek en orderverwerking van een zeer groot productenportfolio, aan het samenwerken met de vooraanstaande technische bedrijven in de Nederlandse techniek bij het bieden van geïntegreerde technische oplossingen, aan het bieden van een uitstekende professionele klantondersteuning, en aan het optimaal inrichten van onze ondersteunende interne processen.

 

Dat doen we in een uitstekende werksfeer. Onze financiele stabiliteit, met ruimte voor investeringen, onze bedrijfscultuur van integriteit en de aandacht voor de relaties met onze klanten op de lange termijn komen daarbij samen met zeer goede arbeidsvoorwaarden en een sociaal personeelsbeleid. Onze medewerkers ervaren Phoenix Contact als een zeer prettige werkgever. Dat blijkt ook uit de herhaalde verkiezing van Phoenix Contact Nederland tot ‘Great Place to Work’, een onafhankelijk en internationaal erkende audit.

Uw vraag is welkom

Heeft u een vraag over een vacature, de wervingsprocedure, of een andere vraag over het werken bij Phoenix Contact? Recruiter Sander Liebrand helpt u graag verder. U kunt hem ook buiten kantooruren bellen of mailen.

Open sollicitatie

Als u geen vacature ziet die bij u past, of indien er op dit moment geen vacatures zijn - als u de inspiratie en ambitie heeft bij te dragen aan het succes van Phoenix Contact, dan verwelkomen wij uw open sollicitatie. U kunt deze richten aan sliebrand@phoenixcontact.nl

PHOENIX CONTACT B.V.

(06) 46 20 56 15

Recruiter Sander Liebrand

Voor alle vragen over vacatures, ook buiten kantooruren.

Service

Werken bij Phoenix Contact

Een impressie van ons bedrijf, onze medewerkers en onze cultuur.

Phoenix Contact Nederland

Ontvang nieuws en updates over nieuwe vacatures.

LinkedIn
Volg ons op LinkedIn
Referrer: https://www.phoenixcontact.com/online/portal/nl?1dmy&urile=wcm%3apath%3a/nlnl/web/corporate/career/entry_page/entry_page

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten