Phoenix Contact: een Great Place to Work

Een great place to work

Écht samenwerken.

Phoenix Contact is meermaals uitgeroepen tot één van de beste werkgevers van Nederland.

Het leveren van technisch hoogwaardige en innovatieve producten en oplossingen, het geven van excellente support, het optimaal inrichten van onze ondersteunende processen en natuurlijk een goed bedrijfsresultaat – we werken op een hoog niveau. En daarbij horen uitstekende arbeidsvoorwaarden, en een zeer sociaal personeelsbeleid.

Maar een goed resultaat, en een goede beloning alléén zijn niet voldoende zijn voor een fijn én stimulerend werkklimaat. Daarvoor zijn vertrouwen (tussen management en personeel), een eerlijke beoordeling, open communciatie en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling essentieel. Zodat iedere werknemer gelijkwaardig en volwaardig deelneemt aan onze organisatie, en er tegelijk ook door wordt ondersteund bij het behalen van de beste resultaten.

Als 100% dochter van een technisch innovatief en financieel zeer solide moederbedijf in Duitsland – met een bedrijfscultuur waar integriteit en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan – zijn de omstandigheden bij Phoenix Contact in Nederland hiervoor al ideaal. En we zetten er ons dagelijks voor in, ook hierin een van de beste werkgevers te blijven.

“De resultaten en feedback die wij ontvangen door onze deelname aan het medewerkersonderzoek van Great Place to Work zijn voor ons heel belangrijk. Deze informatie geeft aan hoe onze medewerkers denken over Phoenix Contact als werkgever; wat goed gaat en waar nog verbeteringen mogelijk zijn. Het stelt ons in staat hier gerichte actie op te ondernemen en een Great Place to Work te blijven voor onze huidige en toekomstige medewerkers.”

            — Walter van Aken, algemeen directeur.

'Great Place to Work' is een internationaal erkende en onafhankelijke bedrijfsaudit die wordt gehanteerd door onder andere de Financial Times en Fortune. De uitgebreide audit omvat interviews met werknemers, waarbij het vertrouwen in het management, het trots zijn op het eigen werk, en het plezier in de omgang met collega's centraal staan. Maar ook de beoordeling van de arbeidsvoorwaarden, de opleidingsmogelijkheden en de inrichting van de werkomgeving. Phoenix Contact hecht veel waarde aan de uitkomst van deze periodieke audit en investeert continue in het vertalen van de feedback van werknemers in verbeteringen. En met resultaat: Phoenix Contact wordt door haar medewerkers en door het Great Place To Work onderzoek beoordeelt als één van de beste werkgevers van Nederland.  

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 18 56

Liane Tacke

Liane de Jong

Human Resources

Service


Wie wij zijn...PHOENIX CONTACT

Graag stellen we ons aan u voor.