Maak hier uw E-Shop account aan

 

Vul het onderstaande formulier in, dan krijgt u van ons direct een e-mail om uw wachtwoord aan te maken. Daarna heeft u toegang tot uw Phoenix Contact E-Shop omgeving. Bij het inloggen is uw e-mailadres uw gebruikersnaam.

Standaard heeft E-Shop handige functionaliteiten, zoals het aanmaken en opslaan van productlijsten en producten vergelijken. Ook kunt u producten verzamelen in de winkelmand om prijzen en levertijden aan te vragen.

Wilt u ook inzicht in prijzen op uw conditieniveau, in orderstatussen en in facturen? Of wilt u direct orders plaatsen? Geef dit dan aan op het formulier. Dan nemen wij hiervoor contact met u op.

 

Uw persoonlijke gegevens

-

Overige online-diensten

Als klant van Phoenix Contact kunt u van de volgende online-services gebruik maken. Deze ondersteunen u bij uw inkoopprocessen. Markeer a.u.b. de services waarin u geïnteresseerd bent. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

  • - Prijsinformatie op eigen conditieniveau en levertijden opzoeken en order-statussen en facturen raadplegen


  • - Prijsinformatie op eigen conditieniveau en levertijden opzoeken, order-statussen en facturen raadplegen en orders plaatsenPHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20