Besturing - ILC 150 ETH - 2985330

Inline-Controller met Ethernet-interface voor de koppeling aan andere besturingen of systemen en programmeermogelijkheden volgens IEC 61131-3, compleet met connector en coderingsveld

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Toelatingen

Downloads

Artikelomschrijving

De zeer modulaire besturingsfamilie van de Inline-controllers van Phoenix Contact is met de ILC 150 ETH een krachtige compacte besturing rijker geworden. Met deze besturing wordt het mogelijke toepassingsbereik van de Inline-controllers met kleinere toepassingen uitgebreid. Door de directe integratie in het automatiseringssysteem Inline kan de compacte besturing zeer modulair op de betreffende behoeften worden afgestemd. De besturing kan via de geïntegreerde Ethernet-interface met de automatiseringssoftware PC Worx volgens IEC 61131 worden geparametreerd en geprogrammeerd. Bovendien is een parallelle data-uitwisseling met OPC-servers mogelijk en communiceert de besturing met deelnemers die geschikt zijn voor TCP/IP.

De besturingsfamilie van de Inline-controllers dekt een groot aantal vermogensklassen af. Voor elke applicatie is er een passende oplossing – van een instapversie tot high-end besturingen. De gebruiker heeft in het productassortiment de keuze uit besturingen met verschillende computercapaciteit, met of zonder PROFINET-controller en met of zonder GL-toelating.

Uw voordelen

  • gratis engineering met PC Worx Express (IEC 61131-3)
  • ondersteuning van vele protocollen zoals: http, FTP, SNTP, SNMP, SMTP, SQL, MySQL etc.
  • volwaardige INTERBUS-master (4096 I/O-punten)
  • Flash File-systeem
  • FTP-server
  • geïntegreerde webserver voor de visualisering met WebVisit
logo logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2985330
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 19 (AX-2011)
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 344,000 g
Douanetariefnummer 85371091
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Hi! Mijn naam is Phil, de chatbot van Phoenix Contact.

Ik maak u graag wegwijs op de E-Plaza. Waar kan ik u mee helpen? Klik rechts onderaan deze pagina om een chatgesprek met mij te starten.

Slim en flexibel behuizingssysteem? Eitje.

ICS hét nieuwe DIN-rail behuizingssysteem! Zeer modulair en flexibel, met alle standaard aansluitingen in één behuizing. Iets voor u?

ICS housing
Ontdek het in 5 stappen met de keuzewijzer!
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten