Sensor veiligheidsschakelaar - PSR-CT-C-SEN-1-8 - 2702972

Contactloze veiligheidsschakelaar tot CAT4, PL e (EN ISO 13849), SIL 3 (IEC 61508), unicode-sensor met RFID-codering, bouwwijze 4 (EN ISO 14119), automatische of handmatige start, geïntegreerde diagnose, voeding: 24 V DC, IP69K, M12-connector

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Toelatingen

Downloads

Artikelomschrijving

De PSR-CT-veiligheidsschakelaar bestaat uit de combinatie van een PSR-CT-...-SEN-1-8-sensor met diverse polarisatiemethoden en een gepolariseerde PSR-CT-C-ACT-actor. De schakelaar biedt maximale beveiliging tegen manipulatie en maximale bescherming volgens EN ISO 14119. De volgende polarisatiemethoden zijn beschikbaar voor PSR-CT-veiligheidsschakelaars: 
Fixcode: om te zorgen dat de sensor de actor herkent, moet deze door middel van kalibratie aan de sensor worden toegewezen. Deze kalibratie is slechts eenmaal mogelijk. Vervolgens zijn sensor en actor door hun polarisatie permanent aan elkaar toegewezen. Veiligheidsschakelaars met fixcode-analyse realiseren een hoog polarisatieniveau. 
Unicode: om te zorgen dat de sensor de actor herkent, moet deze door middel van kalibratie aan de sensor worden toegewezen. Het kalibreren van een nieuwe actor kan onbeperkt worden herhaald. De sensor herkent alleen de laatst gekalibreerde actor. Veiligheidsschakelaars met unicode-analyse realiseren een hoog polarisatieniveau. 
Multicode: de sensor herkent elke toegelaten actor. De toewijzing van een bepaalde actor-code is niet mogelijk. Veiligheidsschakelaars met multicode-analyse realiseren een gering polarisatieniveau.

Uw voordelen

 • geïntegreerde Reset-functie op de schakelaar
 • 4 bedieningsposities, 3 naderingsstanden
 • beveiliging tegen manipulatie door RFID-transpondertechnologie
 • snelle diagnose door omvangrijke statusinformatie
 • consequente M12-aansluittechniek voor een comfortabele installatie
 • betrouwbare serieschakeling volgens EN ISO 14119
 • flexibele toepassing dankzij compacte bouwvorm
 • veilige, economische totaaloplossing
logo logo logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2702972
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 213 (C-6-2019)
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 41,000 g
Douanetariefnummer 85365019
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Hi! Mijn naam is Phil, de chatbot van Phoenix Contact.

Ik maak u graag wegwijs op de E-Plaza. Waar kan ik u mee helpen? Klik rechts onderaan deze pagina om een chatgesprek met mij te starten.

 • Pdf aanmaken
 • Aanbevelen
 • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten