Software - VL PORTICO SERVER 4 CLIENT - 2701455

Remote-netwerkportal-software. Deze maakt de besturing op afstand van tot vier Client-PC's vanaf een enkele server mogelijk.

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

Portico is een softwareprogramma voor remote communicatietechniek voor weergave en interactie met de desktop van een ander elektronisch apparaat via het netwerk. De software bestaat uit een Client-Server-architectuur, waarmee een point-to-point communicatie tussen een afzonderlijk apparaat en een afzonderlijke client kan worden opgebouwd of tussen de desktop van een afzonderlijk apparaat en meerdere clients. Een arbitrageschema zorgt ervoor dat een apparaat op een bepaald moment slechts door één unieke client wordt aangestuurd. In een productieomgeving kan Portico worden gebruikt voor weergave en besturing van een machine / proces in de installatie van een decentrale standplaats. Bovendien kan Portico via internet worden gebruikt door een OEM voor het opsporen van storingen in de machine / het proces bij een klant.

logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2701455
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 68 (C-6-2017)
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 0,154 g
Douanetariefnummer 85234910
Land van herkomst US (Verenigde Staten)

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten