Geheugen - CF FLASH 2GB APPLIC A - 2701189

Programma- en configuratiegeheugen, steekbaar, 2 Gbyte met licentiecode voor functiebouwsteenbibliotheken, bijv. voor: SNMP-, SQL-, Wireless-, Motion-functionaliteiten etc.

Prijs:

Save money: Best price starts from {0} pieces!

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

Programma- en configuratiegeheugen voor het opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC, met klantspecifieke licentiebits en licentiecode voor de functieblokbibliotheken. Meer informatie over functieblokbibliotheken met licentieplicht treft u aan in de documentatie.
 
De afzonderlijke functieblokken van Phoenix Contact zijn uitgevoerd met een licentieprocedure, d.w.z. dat voor elke besturing waarop de licentieplichtige blokken wordt toegepast, een bedrag in rekening wordt gebracht. Tijdens de runtime wordt de licentie in de besturing door de modulen gecontroleerd, waarna deze wordt vrijgeschakeld of gedurende een bepaalde tijd in de demomodus kan worden toegepast. Meer informatie over functieblokbibliotheken met licentieplicht treft u aan in de documentatie
 
Neem a.u.b. de vermelde vermogenskenmerken van uw besturing(en) in acht en controleer de geschiktheid ervan voor uw applicatie.
 
Voor gebruikers, die de functieblokbibliotheken niet gebruiken, is het programma- en configuratiegeheugen als alternatief ook zonder licentie leverbaar.

Uw voordelen

  • programma- en configuratiegeheugen, steekbaar, met licentiecode voor functiebouwsteenbibliotheken
  • opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC
  • licentiecode voor functiebouwsteenbibliotheken

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2701189
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 55 (C-6-2019)
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 15,000 g
Douanetariefnummer 85235190
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Hi! Mijn naam is Phil, de chatbot van Phoenix Contact.

Ik maak u graag wegwijs op de E-Plaza. Waar kan ik u mee helpen? Klik rechts onderaan deze pagina om een chatgesprek met mij te starten.

  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback