Geheugen - CF FLASH 2GB APPLIC A - 2701189

Programma- en configuratiegeheugen, steekbaar, 2 Gbyte met licentiecode voor functiebouwsteenbibliotheken, bijv. voor: SNMP-, SQL-, Wireless-, Motion-functionaliteiten etc.

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

Programma- en configuratiegeheugen voor het opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC, met licentiecode voor de functiebouwsteenbibliotheken.

Afzonderlijke functiebouwstenen van Phoenix Contact, zoals bijv. uit de SQL- en SNMP-bibliotheek of Resy+, zijn uitgevoerd met een licentieprocedure, d.w.z. dat voor elke besturing waarop de licentieplichtige bouwsteen wordt toegepast een bedrag in rekening wordt gebracht. Tijdens de runtime wordt de licentie in de besturing door de functiebouwstenen gecontroleerd, waarna deze wordt vrijgeschakeld of gedurende een bepaalde tijd in de demomodus kan worden toegepast.

Voorbeelden:
• regeltechnische basisfuncties voor PID-regelaar met vertragingstijdconstante in de D-actie
• datatransfer tussen besturing en SQL-database met event-gestuurde toegang tot tabellen via SQL-communicatie en Data Manipulation Language (DML)
• IT-library voor het verzenden van e-mails met de SMTP-functie, met DHCP-client, DNS en een FTP-client-functie
• veilige, gebeurtenisgerichte en voordelige bewaking van alle decentrale onderdelen via Ethernet alsmede via seriële interfaces

Neem a.u.b. de vermelde vermogenskenmerken van uw besturing(en) in acht en controleer de geschiktheid ervan voor uw applicatie.

Voor gebruikers, die de functiebouwsteenbibliotheken niet gebruiken, is het programma- en configuratiegeheugen als alternatief ook zonder licentie leverbaar.

Uw voordelen

  • programma- en configuratiegeheugen, steekbaar, met licentiecode voor functiebouwsteenbibliotheken
  • opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC
  • licentiecode voor functiebouwsteenbibliotheken

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2701189
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 55 (C-6-2019)
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 15,000 g
Douanetariefnummer 85235190
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Hi! Mijn naam is Phil, de chatbot van Phoenix Contact.

Ik maak u graag wegwijs op de E-Plaza. Waar kan ik u mee helpen? Klik rechts onderaan deze pagina om een chatgesprek met mij te starten.

  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten