Geheugen - CF FLASH 256MB PDPI PRO - 2700550

Programma- en configuratiegeheugen, steekbaar, 256 Mbyte met licentiecode voor het vrijgeven van de functiebouwsteen PDPI-PRO voor een nauwkeurige meerkanaalsregeling met zelfoptimalisatie, extra functies: bijv. voor setpoint-verwerking, verwarmings- en koelfuncties

Prijs:

Save money: Best price starts from {0} pieces!

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

Programma- en configuratiegeheugen voor het opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC, met licentiecode voor de functiebouwsteenbibliotheken.

De functiebouwstenen voor de PDPI-regelaars van Phoenix Contact zijn uitgevoerd met deze licentieprocedure. D.w.z. dat voor elke besturing waarop de licentieplichtige bouwsteen wordt toegepast een bedrag in rekening wordt gebracht. De functiebouwstenen controleren de runtime van de in de besturing opgeslagen licentie en worden vervolgens vrijgeschakeld of zijn gedurende een bepaalde periode in de Demo-mode beschikbaar.

Neem a.u.b. de vermelde vermogenskenmerken van uw besturing(en) in acht en controleer de geschiktheid ervan voor uw applicatie.

Voor gebruikers, die de functiebouwsteenbibliotheken niet gebruiken, is het programma- en configuratiegeheugen als alternatief ook zonder licentie leverbaar.

Uw voordelen

  • programma- en configuratiegeheugen, steekbaar
  • opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC
  • licentiecode voor het vrijgeven van de functiebouwsteen PDPI-PRO

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2700550
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 55 (C-6-2019)
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 15,000 g
Douanetariefnummer 85235190
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Hi! Mijn naam is Phil, de chatbot van Phoenix Contact.

Ik maak u graag wegwijs op de E-Plaza. Waar kan ik u mee helpen? Klik rechts onderaan deze pagina om een chatgesprek met mij te starten.

  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback