Servicemateriaal - FL MGUARD PROF SERVICE 3 - 2700186

Evaluatie- en concept-workshop "Network Security". Reiskosten voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland al inbegrepen, andere landen op aanvraag (extra reiskosten noodzakelijk

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

Evaluatie- en concept-workshop "Network Security"

Conceptioneel advies en in de praktijk uittesten van de mogelijkheden voor het verbeteren van netwerksegmentatie en -veiligheid met behulp van FL MGUARD Firewall-toepassingen, vooral ook bij het naderhand integreren in omgevingen met onvoldoende gedocumenteerd communicatiegedrag.

Prestaties
• Ter beschikking stellen van 2 FL MGUARD-demomodulen en een Syslog Appliance (PC-gebaseerd systeem met voorgeïnstalleerde Syslog-server voor het verzamelen van Firewall-logs) gedurende 30 dagen.
• Hotline support per per telefoon of e-mail gedurende 30 dagen.
• Totaal 3 dagen professional services, waarvan 2 dagen ter plaatse.
• Eerste dag (ter plaatse): Conceptioneel advies met betrekking tot de toepassingsmogelijkheden van FL MGUARD Firewall-systemen als router en dan met name in de transparante Stealth modes. Afstemming met de klant met betrekking tot de keuze van de in het kader van evaluatie te beveiligen systemen (2 afzonderlijke knooppunten of een klein installatienetwerk). Installatie van de Syslog Appliance en de beide FL MGUARD-modulen in de zogenaamde „Learning Mode“ voor het analyseren van de tot stand komende netwerkverbindingen.
• Tweede dag (na ca. 1-2 weken): Overdracht en analyse van de Syslog-gegevens uit de „Learning Mode“.
• Derde dag (ter plaatse): Bespreken van de „Learning Mode“-resultaten en het daaruit afleiden van een geschikt Firewall-regelmechanisme. Instellen en activeren van het betreffende regelmechanisme op beide FL MGUARD-modulen. Testbedrijf en bespreken van de aansluitende werkwijze na het succesvol afsluiten van de evaluatiefase.

Werkzaamheden en medewerking van de klant
• Afzonderlijke knooppunten of een klein installatienetwerk voor de beveiliging met FL MGUARD-modulen in het kader van evaluatie.
• Netwerkdiagram van de relevante omgeving. Assistentie bij het interpreteren van de „Learning Mode“-resultaten en het daaruit afleiden van het Firewall-regelmechanisme.
• Demontage en terugzending van de demomodulen na 30 dagen.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2700186
Verpakkingseenheid 1
GTIN 4046356498029
Douanetariefnummer 49119900

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Service

Downloads

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website

1,5 miljard contacten liken dit

Push-in-aansluittechniek – alleen van Phoenix Contact.

Push-in-aansluittechniek
Meer informatie
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten