Servicemateriaal - FL MGUARD PROF SERVICE 2 - 2700185

Inbedrijfstelling en instructie van de FL MGUARD DM. Reiskosten voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland al inbegrepen, andere landen op aanvraag (extra reiskosten noodzakelijk)

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

Inbedrijfstelling van en instructie
FL MGUARD DM 100 en
FL MGUARD DM UNLIMITED

Complete installatie van de FL MGUARD DM ... voor het centrale configuratiemanagement van FL MGUARD-modulen en duidelijke instructie van 2-3 medewerkers bij de klant met betrekking tot hun functionele gebruik.

Prestaties
• Afstemming vooraf met de klant per telefoon of e-mail met betrekking tot het gewenste besturingssysteem (Microsoft Windows, Linux), de systeemeisen alsmede een evt. gewenste verdeling van de FL MGUARD DM ...-componenten over meerdere servers.
• 1 mandag professional services ter plaatse voor het installeren en configureren van alle componenten van de FL MGUARD DM ... (PostgreSQL Datenbank, Java Runtime Environment, DM Server, DM Client, DM Certificate Authority, Configuration Pull Webserver) alsmede voor de daaropvolgende instructie van 2-3 medewerkers van de klant op het gebied van beheer, bediening en gebruik van het systeem.

De klant zorgt voor
• Softwarelicentie voor de FL MGUARD DM ....
• Serversyste(e)m(en) en client PC('s) voor het installeren van de FL MGUARD DM ...-componenten.
• De noodzakelijke netwerkverbindingen tussen de serversystemen (bij verdeling van de servercomponenten, bijv. Configuration Pull Webserver in een DMZ), tussen DM-server en DM-clients, alsmede voor de via FL MGUARD DM ... te configureren FL MGUARD-modulen.
• Contactpersoon met basiskennis van en ervaring in het gebruik van FL MGUARD-modulen.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2700185
Verpakkingseenheid 1
Cataloguspagina Pagina 441 (C-6-2017)
GTIN 4046356498036
Douanetariefnummer 49119900

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Hi! Mijn naam is Phil, de chatbot van Phoenix Contact.

Ik maak u graag wegwijs op de E-Plaza. Waar kan ik u mee helpen? Klik rechts onderaan deze pagina om een chatgesprek met mij te starten.

Service

HIGHLIGHTS 2020

Creative solutions for a smart world

Slim en flexibel behuizingssysteem? Eitje.

ICS hét nieuwe DIN-rail behuizingssysteem! Zeer modulair en flexibel, met alle standaard aansluitingen in één behuizing. Iets voor u?

ICS housing
Ontdek het in 5 stappen met de keuzewijzer!
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback