Programma-/configuratiegeheugen - SD FLASH 2GB APPLIC A 61850 - 2400436

Programma- en configuratiegeheugen voor het uitbreiden van het interne Flash-geheugen, steekbaar, 2 Gbyte met licentiecode voor IEC-61850-communicatie en voor functieblokbibliotheken, bijv.  voor SNMP-, SQL-, Wireless-, Motion-functionaliteiten, enz.

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

Programma- en configuratiegeheugen voor het opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC. Dit bevat ook een licentiecode voor het activeren van andere functieblokbibliotheken. Afzonderlijke functieblokken van Phoenix Contact, zoals uit de SQL- en SNMP-bibliotheek of Resy+, zijn uitgevoerd met een licentieprocedure. Dit houdt in dat voor elke besturing waarop het licentieplichtige functieblok wordt toegepast, een bedrag in rekening wordt gebracht. Tijdens de runtime wordt de licentie in de besturing door de functieblokken gecontroleerd, waarna deze wordt vrijgeschakeld of gedurende een bepaalde tijd in de demomodus kan worden toegepast.

Voorbeelden van licentieplichtige functieblokken:
• Regeltechnische basisfuncties voor PID-regelaar met vertragingstijdconstante in de D-actie
• Datatransfer tussen besturing en SQL-database met event-gestuurde toegang tot tabellen via SQL-communicatie en Data Manipulation Language (DML)
• IT-library voor het verzenden van e-mails met de SMTP-functie, met DHCP-client, DNS en een FTP-client-functie
• Veilige, event-gerichte en voordelige bewaking van alle decentrale onderdelen via Ethernet alsmede via seriële interfaces

Neem de vermelde vermogensgegevens van uw besturing(en) in acht en controleer de geschiktheid ervan voor uw applicatie. Voor gebruikers, die de functieblokbibliotheken niet gebruiken, is het programma- en configuratiegeheugen als alternatief ook zonder licentie leverbaar.

Uw voordelen

  • programma- en configuratiegeheugen, steekbaar, voor IEC 61850-communicatie met licentiecode voor functieblokbibliotheken
  • opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC
  • licentiecode voor IEC 61850-communicatie met functieblokbibliotheken

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2400436
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 46 (C-6-2019)
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 10,000 g
Douanetariefnummer 85235190
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Hi! Mijn naam is Phil, de chatbot van Phoenix Contact.

Ik maak u graag wegwijs op de E-Plaza. Waar kan ik u mee helpen? Klik rechts onderaan deze pagina om een chatgesprek met mij te starten.

  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten