Functieblok - POWERWORX - 2400394

POWERWORX bevat softwarebibliotheken die de besturingstechniek van Phoenix Contact met branchespecifieke functieblokken voor gangbare meetapparatuur in het laag- en middelspanningsnet uitbreiden. Toepassingsbereiken zijn bijvoorbeeld intelligente, lokale netstations en virtuele energiecentrales. Een volledige versie van PC WORX PRO en licenties voor Resy+-bibliotheken zijn noodzakelijk. Het downloaden van functieblokken is mogelijk

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

POWERWORX realiseert met behulp van voorgeprogrammeerde functieblokken voor gangbare meetapparatuur een eenvoudige overdracht van alle relevante meetwaarden in het laag- en middenspanningsnet. Gegevens zoals kortsluitmeldingen, meetwaarden en events kunnen eenvoudig worden geregistreerd en aan de centrale worden overgedragen. De fabrikantonafhankelijke communicatie en de gestandaardiseerde communicatieprotocollen maken een veilige datacommunicatie met de netwerkprovider mogelijk. De eerste stap in de richting van een intelligent netwerk is gezet.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2400394
Verpakkingseenheid 1
GTIN 4055626027425

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Hi! Mijn naam is Phil, de chatbot van Phoenix Contact.

Ik maak u graag wegwijs op de E-Plaza. Waar kan ik u mee helpen? Klik rechts onderaan deze pagina om een chatgesprek met mij te starten.

  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten