Schakel- en verdeelinrichtingen - OGM RG - 2400189

Repeater-/Gatewaysysteem met afstandsbediening met een breed temperatuurbereik, beschermklasse IP65 en de mogelijkheid tot configuratie voor veldnet, backhaul-net, ingangsvermogen en montagetype.

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

Het olie- en gasbewakingssysteem (OGM) bestaat uit een reeks producten waarmee een olieveld via afstandsbediening geheel geautomatiseerd en bewaakt kan worden. De OGM RG-unit (repeater/gateway) is bedoeld voor het converteren van radioprotocollen en de reikwijdtevergroting van het radionet. De OGM RG-unit heeft een breed temperatuurbereik met omgevings-/bedrijfstemperaturen van -20 °C tot 60 °C. De behuizing - geschikt voor veldoperaties en gemaakt van roestvast staal 304 met beschermklasse IP65 - wordt geleverd met alle kabelwartels en schroefpluggen die voor de installatie nodig zijn.

Ten behoeve van veldoperaties en een optimale configureerbare oplossing is de OGM RG-unit uitgerust met een radio-transceiver, overstroom- en overspanningsbeveiligingsmodulen en flexibele montageopties. Om het veldnet te vergroten, kan het apparaat worden aangepast als repeater. Voor het converteren tussen de protocollen van verschillende netten - waaronder netwerken voor mobiele telefonie, WLAN, 900 MHz en 2,4 GHz kan het apparaat tevens als gateway worden gebruikt.

Door de hoge schaalbaarheid en de hoeveelheid functies van de OGM RG-unit kunnen bijna alle veldoperatie-toepassingen voor olie en gas per afstandsbediening worden bewaakt. Hiertoe behoren onder andere de volgende toepassingen:
- bewaking en besturing met afstandsbediening van boorgatkoppen
- telemetrie Remote Telecontrol Unit
- gateway voor gegevens voor de cloud
- veilige radiotoegang tot de productie-site
- gecodeerde backhaul-gegevens

Uw voordelen

  • Configureerbare veldnetten (900 MHz of 2,4 GHz)
  • Configureerbare backhaul-netten (900 MHz, 2,4 GHz, net voor mobiele telefonie en WLAN)
  • AC- of DC-ingangsvermogen
  • Werkingsgebied: omgevingstemperaturen van -20 °C tot 60 °C
  • Wand- en mastmontageopties

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2400189
Verpakkingseenheid 1
GTIN 4055626007007
Douanetariefnummer 85176200

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Hi! Mijn naam is Phil, de chatbot van Phoenix Contact.

Ik maak u graag wegwijs op de E-Plaza. Waar kan ik u mee helpen? Klik rechts onderaan deze pagina om een chatgesprek met mij te starten.

  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten