Panel-PC - VMT 7008 - 2400161

Afbeelding overeenkomstig

Configureerbare IPC in IP65 met touchscreen, 8"-display, gesloten behuizing. Configureerbaar: o.a. datageheugen en besturingssysteem.

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

VMT - mobiliteit gemakkelijk gemaakt! De VMT 7008 is een krachtige terminal-PC met touchscreen en USB aan de voorzijde, die in een fraaie, robuuste spuitgiet magnesium behuizing met kunststof plaat is ingebouwd. De terminal wordt standaard geleverd met een softwaretoetsenbord. Op het softwaretoetsenbord zijn alle alfanumerieke toetsen van een standaard toetsenbord aanwezig. Bovendien kan naar een separaat numeriek toetsenbord worden omgeschakeld. De VMT 7008 beschikt over een 8“ TFT-kleurendisplay met een resolutie van 800 x 480 beeldpunten. De vlakke terminal wordt vooral gekenmerkt door de hoge beschermklasse IP65 en de eenvoudige, directe montage op de machine. Door de voedingsspanning van 10 - 35 V is de VMT 7008 in het bijzonder geschikt voor mobiele toepassing. De montage kan naar keuze met een beugel (links en rechts), tafelvoet, Vesa-standaardbeugel of een Rittal-draagarmsysteemadapter worden uitgevoerd.

Uw voordelen

  • Vergroot temperatuurbereik
  • optimale netwerkaansluiting door Gigabit-Ethernet of WLAN
  • uitgebreid toebehorenprogramma
  • energiezuinige Intel® ATOM™-processoren
  • ventilatorloze opbouw
  • compleet gesloten behuizing in IP65

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2400161
Verpakkingseenheid 1
Douanetariefnummer 84715000

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Hi! Mijn naam is Phil, de chatbot van Phoenix Contact.

Ik maak u graag wegwijs op de E-Plaza. Waar kan ik u mee helpen? Klik rechts onderaan deze pagina om een chatgesprek met mij te starten.

Service

HIGHLIGHTS 2020

Creative solutions for a smart world

Slim en flexibel behuizingssysteem? Eitje.

ICS hét nieuwe DIN-rail behuizingssysteem! Zeer modulair en flexibel, met alle standaard aansluitingen in één behuizing. Iets voor u?

ICS housing
Ontdek het in 5 stappen met de keuzewijzer!
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten