PLCnext event

PLCnext Business Event

Bent u klaar voor de 4e industriële revolutie?
Maak kennis met PLCnext Technology

Categorieën

In ‘slimme’ fabrieken is een goede communicatie tussen machines, apparaten en software cruciaal. Analyses van de uitgewisselde data bieden een gedetailleerd inzicht in bijvoorbeeld klantwensen of in de mogelijkheden om productieprocessen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen.

Het gesloten karakter van traditionele PLC’s staat een succesvolle 4e industriële revolutie echter in de weg. Bedrijven profiteren hierdoor niet optimaal van de beloften van een ‘smart industry’.

Wilt u weten hoe het anders kan? Kom dan op 18 september naar het PLCnext Business Event. U krijgt niet alleen nieuwe oplossingen aangereikt, maar hoort ook hoe andere bedrijven omgaan met de uitdagingen die de 4e industriële revolutie met zich meebrengt.

Interessante gastsprekers

We hebben zeer interessante gastsprekers op het programma staan. Zoals filosoof, trendwatcher en bijzonder hoogleraar Ruud Veltenaar. Hij gaat onder meer in op de manier waarop bedrijven moeten reageren in een snel veranderende (digitale) wereld. En hoe zij hiermee de concurrentie te slim af kunnen zijn.

Of neem Consultant Smart Industry Bert van der Linden. Hij verzorgt een keynote over de rol van Cyber Physical Systems in het tijdperk van de 4e industriële revolutie.

Voor wie?

De bijeenkomst is gericht op managers, R&D-medewerkers en software-engineers die de voordelen van de 4e industriële revolutie willen benutten. Phoenix Contact toont tijdens het event een technologie waarmee zaken radicaal anders aangepakt kunnen worden en de slimme fabriek een stap dichterbij komt.

Wat beloven wij u?

  • Een visie op de toekomst en technologisering van de Nederlandse industrie
  • Een inhoudelijk sterk evenement met interessante gastsprekers
  • Antwoorden op uitdagingen waar u mee kampt
  • Early adopters delen hun ervaringen met nieuwe oplossingen van Phoenix Contact
  • Uitgebreide mogelijkheden om te netwerken en kennis te delen

(0316) 59 17 20

Harm Geurink

Harm Geurink

Product Manager Industrial Electronics

Hoe ziet u de industriële besturingstechniek, nu en in de toekomst?

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening! Behalve dat wij u informeren over het resultaat van deze enquête verloten (indien gewenst) wij ook 25 “Laptop Backpacks” onder de deelnemers.

PLCnext Technology
Vul de enquête in