Tunnels

Tunnels

Oplossingen uit één hand

Wij bieden de techniek voor de elektrotechnische tunnelinfrastructuur – betrouwbaar, beschikbaar en economisch.

Terug naar Wegverkeer

Categorieën

 • Energievoorziening en -verdeling
  Energievoorziening en -verdeling

  Phoenix Contact is uw betrouwbare partner als het om een betrouwbare voeding en ononderbroken energieverdeling in de tunnel gaat.

 • Industriële netwerktechniek
  Industriële netwerktechniek

  Phoenix Contact biedt u een groot assortiment krachtige netwerkcomponenten voor het realiseren van een Ethernet-netwerk met een hoge beschikbaarheid voor toepassing in uw tunnel.

 • Koppeling met de controleruimte
  Koppeling met de controleruimte

  Phoenix Contact maakt een betrouwbare koppeling en eenvoudige besturing van uw tunnelcomplexen vanuit centrale controleruimten mogelijk.

 • Ontwatering
  Ontwatering

  Phoenix Contact ondersteunt u bij een economische en op de behoefte afgestemde besturing van de pompstations in uw tunnel.

 • Overspanningsbeveiliging
  Overspanningsbeveiliging in de tunnel

  Met een effectief overspanningsbeveiligingsconcept van Phoenix Contact kunnen transiënte overspanningen in de tunnel worden gereduceerd tot een absoluut minimum.

 • Veilige toepassingen
  Veiligheid in de tunnel

  Veiligheidsgerichte oplossingen en technologieën van Phoenix Contact maken de opbouw van een betrouwbaar bewakings- en veiligheidssysteem voor uw tunnel mogelijk.

 • Ventilatie
  Ventilatie in de tunnel

  Phoenix Contact biedt u betrouwbare automatiseringsoplossingen aan voor een energie-efficiënt en economisch gebruik van het ventilatiesysteem in uw tunnel.

 • Verlichting
  Verlichting in de tunnel

  Phoenix Contact biedt u uitgebreide mogelijkheden voor de besturing van de verlichting in uw tunnel.

Tunnels voor het wegverkeer, treinen en metro's spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van een efficiënt en duurzaam mobiliteitssysteem. Grote toenamen in de omvang van het verkeer in steeds complexere structuren vereisen slimme automatiseringsoplossingen. Urbane mobiliteit en veiligheid van de verkeersdeelnemers staan daarbij centraal.

Phoenix Contact is uw betrouwbare en ervaren partner bij het realiseren van hoogstaande projecten rondom de tunnelautomatisering – met om te beginnen als centrale element de besturingstechniek, vervolgens de koppeling van sensoren en actoren, en via de overspanningsbeveiliging tot aan een allesomvattend safety-concept.

Overzicht: tunnelonderdelen

Overzicht: tunnelonderdelen

Phoenix Contact B.V.

+31 653 57 84 84

Tejo Roelofs

Tejo Roelofs

Industrie Manager Infra