Efficiënte planningsprocessen

Efficiënte planningsprocessen

Schakelkasten efficiënt plannen

Tijd besparen in het complete engineeringsproces.

Bespaar tijd in het complete engineeringsproces met onze transparante software-ondersteuning.Profiteer daarbij van een uitgebreid aanbod, van digitale artikelgegevens tot professionele cloudoplossingen. De intuïtieve plannings- en markeringssoftware PROJECT complete alsmede de uiteenlopende configuratoren maken het aanbod compleet.

Van de planning tot de complete schakelkast

Efficiënt plannen met PROJECT complete  

Efficiënt plannen met PROJECT complete

Met intuïtieve projectering, intelligente functies en klantspecifieke gebruikersinterfaces is de plannings- en markeringssoftware PROJECT complete de meest innovatieve oplossing voor een eenvoudige planning van uw klemmenstrook en een ongecompliceerde productie van de bijbehorende markeringen.

Van het overnemen van de gegevens uit de elektrotechnische planning tot aan de levering van uw product biedt de software u een klantspecifieke en comfortabele procesbegeleiding

Transparante digitaal beschreven artikelen

Digitaal beschreven artikelen  

Digitaal beschreven artikelen vormen de basis voor geoptimaliseerde processen

Transparant digitaal beschreven artikelen en gestandaardiseerde gegevens- en systeeminterfaces vormen de basis voor geoptimaliseerde processen in de schakelkastbouw.

Uniforme digitale artikelbeschrijving ondersteunen de engineering, de installatie, de productie en het onderhoud. Alle bedrijfstoestanden zijn daardoor altijd bekend, de visualisering ervan vereenvoudigt de planning, analyse en besturing. Daarnaast zijn digitale artikelgegevens noodzakelijk om individuele producten voor marktconforme prijzen te vervaardigen. Alle COMPLETE line-artikelen zijn digitaal beschreven en beschikken over gestandaardiseerde productgegevens zoals ETIM, eCl@ss of UNSPSC-gegevens. Alle digitale artikelgegevens staan direct op het product.

Altijd de juiste productkeuze

Producten individueel configureren  

Configureer onze producten passend bij uw aanspraken

Onze configurators bieden u ondersteuning bij het vinden van het juiste product of de juiste oplossing voor uw applicatie, die voldoen aan uw individuele aanspraken.

Dankzij eenvoudige filtermenu's, productafbeeldingen in 2D en 3D alsmede een intuïtieve gebruikersinterface configureert u uw individuele oplossingen in slechts enkele stappen – foutloos!

  • comfortabel geconfigureerd: naar de gewenste oplossing met opgave van slechts enkele gegevens
  • intuïtief bediend: sleep componenten eenvoudig met drag-and-drop naar de gewenste positie
  • gebruikersvriendelijk gevisualiseerd: realtime-weergave van uw configuratie in 3D
  • eenvoudig gepland: download samengestelde 2D- en 3D-data en importeer deze eenvoudig in uw CAD-programma

Professionele cloud-oplossingen

Koppeling van productie en ontwikkeling met de PROFICLOUD  

De wereld verbinden met PROFICLOUD

De toenemende digitalisering vereist integratie van gegevensanalyses in bedrijfsprocessen.

Phoenix Contact biedt u met Proficloud complete, op uw behoeften afgestemde cloud-oplossingen aan. Koppel uw productie en de ontwikkeling wereldwijd en over de grenzen van uw bedrijf heen. Registreer met Proficloud uw wereldwijde machine- en installatiegegevens en combineer grote datahoeveelheden uit verschillende bronnen. Op basis van de moderne gegevensanalyse, maakt u gekwalificeerde beslissingen, maakt u voorspellingen en verbetert u de controle over uw operationele processen.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20