Intelligente koppeling

Intelligente koppeling

Technologieën die inspireren

Maak kennis met onze toonaangevende technologische oplossingen.

Onze technologieën vormen de basis voor onze innovatieve producten en oplossingen. Zie in één oogopslag welke voordelen de toepassing van onze technologieën biedt.

PLCnext Technology – toekomstbestendig besturingsplatform

PLCnext Technology  

PLCnext Technology

PLCnext Technology is de basis van het nieuwe, open besturingsplatform van Phoenix Contact. Deze technologie maakt het parallel werken met bekende softwaretools alsmede de aanmaak van programmacode eenvoudig mogelijk. Bovendien kunnen er functies van andere fabrikanten of de Open Source Community in het automatiseringssysteem van Phoenix Contact worden geïntegreerd om tot één compleet systeem samen te smelten.

Proficloud – professionele cloudoplossingen

Proficloud  

Proficloud

De Proficloud van Phoenix Contact biedt u professionele, allesomvattende cloudoplossingen voor uw automatisering – van infrastructuur, via platforms tot aan software.

Daarmee worden alle voordelen en vrijheidsgraden van het digitale tijdperk eenvoudig voor u bereikbaar.

PROFINET – het realtime Ethernet-systeem

PROFINET  

Combineert IT- en automatiseringsfuncties

De PROFINET-technologie is een krachtige en compatibele basisarchitectuur. Met functionele uitbreidingen worden de eisen uit de meest uiteenlopende branches en oplossingen afgedekt.

IT-functies vullen de automatiseringstechnische functies aan – zo kunnen PROFINET-apparaten en -netwerken optimaal in IT-omgevingen worden geïntegreerd.

Hybride motorstartertechnologie

Hybride motorstarters CONTACTRON  

Motoren intelligent schakelen

Met de hybride motorstartertechnologie kunt u motoren eenvoudig compact en elektronisch veilig schakelen, omkeren en beveiligen.

Industrial Wireless

Industrial Wireless  

Industrial Wireless

Industriële draadloze systemen bieden u nieuwe mogelijkheden voor flexibele en efficiënte automatiseringsoplossingen.

In procestoepassingen kunnen met behulp van industriële draadloze systemen data van verafgelegen stations en veldapparaten worden geregistreerd, die anders niet toegankelijk zijn.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20