Snelle en flexibele oplossingsconcepten voor digitale drukmachines

Overzicht

Keramische inkjetprinter van Cretaprint  

Keramische inkjetprinter van Cretaprint

Cretaprint werd in 1997 opgericht met als doel machines voor de keramische industrie te ontwikkelen t.b.v. het decoreren met behulp van flexodruk. De goede resultaten van dit idee hebben het bedrijf een aanzienlijke groei doen doormaken.

In 2011 introduceert Cretaprint als een van de wereldmarktleiders op het gebied van digitale keramische decoraties belangrijke innovaties in de branche. Een voorbeeld van de innovatiekracht van het bedrijf is het double tile printing. Dit is een drukproces waarbij twee verschillende formaten en typen artwork gelijktijdig kunnen worden bedrukt.

Toepassing en oplossing

Aansluitklemmen en PLC-relais met push-in-aansluittechniek  

Push-in-aansluittechniek voor digitale drukmachines

Bij de constructie van nieuwe machines zijn minder benodigde ruimte en modulariteit van groot belang. Daarom wordt bij Cretaprint de push-in-aansluittechniek van Phoenix Contact toegepast. Deze aansluittechniek reduceert de montagetijd van de componenten en bespaart ruimte in de schakelkast.

Bovendien worden bij Cretaprint andere producten en technologieën van Phoenix Contact toegepast. Voorbeelden daarvan zijn voedingen, industriële en halfgeleiderrelais, aansluitingen voor veldbussen, het kabelinvoersysteem CES alsmede de CONTACTRON -hybride motorstarters.

Ook deze producten kunnen snel en eenvoudig worden aangesloten en reduceren de montage- en bedradingstijden daarom aanzienlijk. Dankzij de compacte bouwvorm zijn de producten bijzonder ruimtebesparend.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Referrer: