Persstraat

Persstraat

Voor maximale beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw installatie als hoogste prioriteit - met oplossingen van Phoenix Contact komt u aan deze eis tegemoet.

De persstraat is een hoge investering voor de lange termijn. Het is de taak om in hoge snelheid en nauwkeurigheid carrosseriedelen uit platen van uiteenlopende materialen te persen en te stansen. Naast de fysieke eisen aan de trillingsbestendigheid vereisen de technische oplossingen een hoge mate aan betrouwbare en vooral ook veilige communicatie.

Phoenix Contact levert u dataveiligheid door beproefde concepten voor de security en onderhoud op afstand alsmede op maat gesneden oplossingen voor de machineveiligheid.

Uw voordelen

  • uitvalveiligheid door robuuste producten met hoge schok- en trillingsbestendigheid
  • veilige communicatie met encryptietechniek
  • kostenbesparende en efficiënte onderhoudsconcepten voor decentrale toegang tot de installatie
  • machineveiligheid door een besturings- en netwerk-onafhankelijk veiligheidsconcept

Veilig communiceren

Schakelkast met security-router FL MGUARD  

Security-routers voor maximale veiligheid

Gevoelige installatiegegevens en de eis van maximale beschikbaarheid vergen de hoogste mate aan veiligheid in de dataoverdracht.

Security-routers uit de productfamilie FL MGUARD bieden naast veiligheidsmechanismen zoals een VPN-tunnel optioneel een antivirus-scan-connector.

Onderhoud en diagnose op afstand

Tablet voor onderhoud en diagnose op afstand  

Veilige toegang tot procesdata

Toegang op afstand en continue procesdatabewaking zorgen voor planbaar onderhoud en een optimum aan beschikbaarheid van de installatie.

Met veilige verbindingen voor onderhoud op afstand hebben uw specialisten een betrouwbare toegang met korte reactietijden.

Veilige toestandsbewaking

SafetyBridge-componenten  

Veiligheidsoplossing op basis van de SafetyBridge-technologie

Voor bewaking van de toestand van de installatie zijn betrouwbare en veilige signaalskanalen nodig.

Met de SafetyBridge-technologie beschikt u over een netwerk- en besturingsonafhankelijke safety-oplossing. Met deze technologie kunnen via standaard automatiseringsnetwerken veiligheidsgerichte signalen worden overgedragen en verwerkt – en dat zelfs zonder veiligheidsbesturing.

Veiligheidsoplossingen voor het productieproces

Een hoge beschikbaarheid van de installatie heeft bij productieprocessen de hoogste prioriteit. Phoenix Contact biedt daarom doordachte oplossingen aan met een veilig concept voor onderhoud op afstand. De FL-MGuard-router beveiligt uw installatie tegen ongeautoriseerde toegang van personen of schadelijke software.

In een persstraat wordt veel massa verplaatst. Door de gevaren die dat met zich meebrengt, worden de hoogste eisen gesteld aan de bescherming van het machinepersoneel. Met SafetyBridge lunnen veiligheidsoplossingen op het hoogste Performance Level PLe worden gerealiseerd.

Topologie: veiligheidsoplossingen voor het productieproces

Het concept voor onderhoud op afstand omvat beveiliging tegen toegang van ongeautoriseerde personen of schadelijke software

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20