Terug naar het overzicht

Systeem- en softwarevereisten

Neem de volgende aanwijzingen in acht:


Browser

De leermodulen zijn geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox (vanaf versie 3) en Microsoft Internet Explorer (vanaf versie 7). Bij andere browsers, Google Chrome of Safari bijvoorbeeld, is het mogelijk dat de weergave van mindere kwaliteit is of niet alle functies naar behoren werken.

Flash Player

Om de leermodulen in Firefox te kunnen afspelen, hebt u de Adobe Flash Player nodig (vanaf versie 8). Klik op de link "Adobe Flash Player" om de Flash Player te installeren of updaten. Deze link vindt u op de servicepagina. Volg de aanwijzingen op de website van Adobe op en bevestig eventueel de controlevragen van uw internetbrowser. In Internet Explorer hebt u Flash in slechts enkele leermodulen nodig.

Pop-up-blokkering, JavaScript

Hebt u op de leermodule geklikt ... en er gebeurt niets? Dan is op uw computer waarschijnlijk de pop-up-blokkering geactiveerd of JavaScript gedeactiveerd. Raadpleeg de instellingen van uw browser. Daar kunt u JavaScript activeren of de pop-up-instellingen aanpassen. Voeg het domein <phoenixcontact.xy> (xy= landspecifiek domein) toe aan de lijst met opgeslagen internetadressen die uitgezonderd zijn van de blokkering.

Resolutie

De leermodulen zijn voor u geoptimaliseerd in een resolutie van 1024x768 pixels. Bij een geringere resolutie wordt de leermodule niet volledig weergegeven – dat is te zien aan de scrollbalk aan de rechterzijde van het beeldscherm. Verhoog in dat geval de resolutie en start de module opnieuw.

Geluiden en gesproken teksten

Bij alle leermodulen wordt gebruik gemaakt van gesproken teksten of achtergrondmuziek. Voor een correct verloop van de modulen zijn deze noodzakelijk. Zorg ervoor dat deze bestanden niet door de firewall van uw bedrijf worden geblokkeerd. Neem contact op met de netwerkbeheerder of uw hotline indien de geluidsweergave op uw computer niet functioneert.


Terug naar het overzicht
Technische ondersteuning
  • Systeem- en softwarevereisten

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20