Naar alle persinformatie

Eenvoudige planning van I/O-stations

20.09.2019

Software Project+  

Engineeringstool voor Axioline F- en Inline I/O-stations

(5115) De planningssoftware Project+ in versie 3 is vanaf nu als download beschikbaar. Het principe van de software: zonder uitgebreide systeemkennis kunnen I/O-stations uit de productfamilies Axioline F en Inline worden samengesteld.

Aan de hand van automatiseringstechnische signaaltypes, die in overeenstemming zijn met door u geselecteerde en uw aan te sluiten randapparatuur, biedt de software een selectie aan mogelijke aansluitscenario's. Gebaseerd op deze selectie stelt Project+ de optimale apparaatcombinatie voor alle vereiste aansluitscenario's op. Hierbij optimaliseert de software de selectie volgens verschillende aspecten zoals prijs, stationsbreedte en aantal deelnemers. De kennis van specifieke projecteringsregels is niet nodig.

Met elke invoer of verandering van de signaaltypes selecteert de software het passende I/O-product voor uw I/O-station. Het resultaat wordt direct grafisch weergegeven in het hoofdvenster van de software. Als u de projectering van uw I/O-station afgesloten heeft, krijgt u een technisch correct I/O-station met passende stuklijst inclusief uitvoerige artikelbeschrijvingen.

Als u uw I/O-station wilt markeren, of het station, met verdere componenten voor de DIN-rail, als complete klemmenstrook wilt projecteren, kunt u uw geprojecteerde resultaat uit Project+ naar de engineerings- en coderingssoftware PROJECT COMPLETE van Phoenix Contact exporteren en afsluiten.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20