PHOENIX CONTACT wereldwijd

Overal ter wereld thuis

Overal ter wereld thuis

Wij spreken uw taal – in meer dan 60 landen.

Van Finland tot Zuid-Afrika, van Mexico tot Japan: wij zijn in de buurt. Het persoonlijke contact met u is voor ons van uitgesproken belang – van mens tot mens. Daarom bekommeren wij ons persoonlijk om u, ongeacht waar ter wereld u zich op dit moment bevindt.

PHOENIX CONTACT-hoofdvestiging

Phoenix Contact heeft zijn wortels in Duitsland, onze hoofdvestiging bevindt zich in Blomberg. In 1923 in Essen opgericht, zijn wij met onze opdrachten meegegroeid. Dat geldt net zo goed voor de productie en de techniek als voor het gevarieerde productassortiment en de divisies. Ervaar meer over onze bedrijfsactiviteiten en lees over de leden van ons managementteam op onze corporate website.

PHOENIX CONTACT-groep

Tot de Phoenix Contact-groep Duitsland behoren twaalf bedrijven. Deze volgen een duidelijke opdracht: u de best mogelijke oplossing voor uw taken op het gebied van de elektrotechniek te bieden. Ervaar meer over de Phoenix Contact-groep op onze corporate website.

Overal competente advisering

Phoenix Contact wereldwijd  

Overal competente advisering

De snelste verbinding met Phoenix Contact: onze lokale vestigingen. U vindt ons overal ter wereld, met een persoonlijke adviseur die uw taal spreekt. Als Global Player voelen wij ons overal ter wereld thuis. Omdat er internationaal naar onze producten en services wordt gevraagd, zijn wij daar waar u ons nodig hebt.

50 dochterondernemingen en 30 vertegenwoordigingen zorgen wereldwijd voor deskundig advies en een snelle levering. Op de volgende pagina vindt u alle vestigingen wereldwijd. Neem contact met ons op.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20