PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH

PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH in Paderborn

Technologisch toonaangevend

Het competentiecentrum voor voedingstechnologieën.

In de vestiging Paderborn bundelt Phoenix Contact Power Supplies GmbH knowhow op het gebied van voedingstechnologieën. Hier ontstaan standaardvoedingen, maar ook klantspecifieke oplossingen die u via het wereldwijde verkoopnetwerk van Phoenix Contact kunt bestellen.

Innovaties voor uw succes

Ervaren ontwikkelaarsteam bij Phoenix Contact Power Supplies  

Ervaren ontwikkelaarsteam bij Phoenix Contact Power Supplies

Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn aspecten die onze prioriteit hebben bij de ontwikkeling van voedingen. Wij zetten daarbij, bij de keuze van de componenten, de knowhow van ons team deskundige ontwikkelaars in.

Wij onderscheiden ons vooral door het integreren van functies met duurzaam voordeel voor onze klanten in onze apparaten. Ze vereenvoudigen het gebruik van onze apparaten en voorkomen tegelijkertijd hoge follow-up-kosten. Zo activeert de SFB Technology bijvoorbeeld snel en betrouwbaar de zekeringsautomaat bij storingen.

Gebundelde knowhow

Phoenix Contact Power Supplies in Paderborn  

Phoenix Contact Power Supplies in Paderborn

Aptronic AG uit Bad Sassendorf maakt sinds 2012 deel uit van de ondernemingsgroep. Sinds april 2014 opereert het bedrijf samen met de afdeling Voedingen van Phoenix Contact Electronics uit Bad Pyrmont in de nieuwe standplaats in Paderborn. 

Het management van het bedrijf bestaat uit Georg Beretitsch, die ook woordvoerder van het bedrijf is en Dr. Mathias Emsermann.

Standaardproducten en klantspecifieke oplossingen

Voedingen van Phoenix Contact: standaardproducten en individuele oplossingen  

Individuele ontwikkeling conform de wens van de klant

Naast ons standaard productenprogramma ontwikkelen wij klantspecifieke apparaten voor de medische techniek, gebouwen- en netwerktechniek. Deze producten zijn ook leverbaar als gebouwengeïntegreerde oplossingen, bijv. voor geldautomaten en industriële PC's.

Solutions for the future

Ontwikkeling  

Op de toekomst gerichte oplossingen voor voedingen

In de toekomst zullen de aanspraken aan voedingen veelomvattender worden. Enerzijds als gevolg van de vraag naar intelligente producten en nieuwe technologieën. Phoenix Contact heeft zijn technologische deskundigheid op dit gebied al bewezen met de in 2007 ontwikkelde SFB Technology en in 2012 volgden de ACB en IQ Technology. Anderzijds dienen apparaten aan steeds extremere aanspraken te voldoen, bijvoorbeeld omgevingstemperaturen tot -40 °C.

PHOENIX CONTACT
Power Supplies GmbH

+49 5251 / 2886-0

Oberes Feld 1
D-33106 Paderborn

Meer informatie