Engagement voor kennisoverdracht

Fascinatie voor techniek

Fascinatie voor techniek

Wij willen techniek voor mensen begrijpelijk maken. Wij steunen u met actuele technologie- en branche-knowhow – op school, in het beroepsonderwijs, op de hogeschool en binnen bedrijven.

Terug naar Bedrijfsverantwoordelijkheid

Categorieën

  • Eduline
    Eduline

    De nieuwe productlijn voor trainingsmateriaal uit de industrie.

  • EduNet – International Education Network
    EduNet – International Education Network

    EduNet is steeds verder uitbreidende gemeenschap van internationaal gerenommeerde hogescholen en universiteiten op het het gebied van automatiseringstechniek.

Wij pakken aan: met engagement voor kennisoverdracht neemt Phoenix Contact zijn verantwoordelijkheid – zowel bedrijfsmatig als maatschappelijk.

Wij brengen veel in beweging

Techniek begrijpen  

Nieuwe generaties laten kennismaken met technische thema's

Wij zijn enthousiast over techniek. Dit enthousiasme willen we doorgeven, jonge mensen met techniek laten kennismaken en dit verder bevorderen als er al belangstelling voor techniek is.

Daarom werken wij nationaal en internationaal samen met partners uit het onderwijs, de wetenschap, beroepsorganisaties en politiek.

Wij zijn vertegenwoordigd in netwerken en hebben eigen initiatieven in het leven geroepen. Bovendien schrijven we wedstrijden uit en nemen we deel aan opleidingsprojecten. Ook zijn we betrokken bij de ontwikkeling van media op opleidingsgebied en maken we onze kennis geschikt om deze aanschouwelijk te kunnen aanbieden.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20