Stage & Afstuderen

Stage en Afstuderen

Het echte werk

Leren en werken bij een internationaal en innovatief bedrijf. In een prettige sfeer. Welkom!

Leren en werken

Een stage bij Phoenix Contact biedt een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van de modernste techniek in een professionele en internationale verkoop- en serviceorganisatie. Heb jij een hart voor techniek, maar ook voor de mensen die er mee werken? Phoenix Contact werkt samen met vooraanstaande bedrijven zoals Shell, Heineken en Rijkswaterstaat. We leveren technische oplossingen aan vrijwel álle sectoren van de Nederlandse industrie, zoals machinebouw, de voedingsindustrie, de energiesector en de automobielindustrie.

Phoenix Contact biedt je een goede begeleiding, een prettige en vriendelijke werkomgeving en de kans om technische en commerciële ervaring op te doen. Heb je belangstelling? Dan ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Een uitstekende start

Is je opleiding (bijna) afgerond? Denk dan eens aan een professionele, leuke en ambitieuze start van je carrière bij Phoenix Contact - een vooraanstaand internationaal bedrijf waar innovatieve techniek wordt gecombineerd met een zeer professionele verkoop- en serviceorganisatie. Maar ook een familiebedrijf met een uitstekende werksfeer. Informeer naar de mogelijkheden!

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 18 56

Liane Tacke

Liane de Jong

Human Resources

Service

Wie wij zijn...PHOENIX CONTACT

Graag stellen we ons aan u voor.