Terug naar het overzicht

Technical Sales Engineer Industrial Automation

Wat is jouw rol als Technical Sales Engineer?

Vanuit de binnendienst ondersteun je onze klanten. Je behandelt en coördineert de binnengekomen supportvraagstukken en aanvragen op het gebied van de industriële automatisering. De supportvraagstukken kunnen uiteenlopen van telefonisch advies over bijvoorbeeld draadloze netwerken, het toelichten van functiebouwstenen voor besturingen tot en met hardware oplossingen. Vaak zijn dit technisch complexe vraagstukken, waarbij een beroep gedaan wordt op jouw expertise. Je collega’s in de buitendienst voorzie je gevraagd (en ongevraagd) van technisch advies, je maakt offertes en zorgt voor passende aanbiedingen richting de klant. Phoenix Contact werkt aan uitdagende projecten en vanuit je functie kun je worden gevraagd om een belangrijke rol binnen een project- of tenderteam te spelen. Met jouw kennis en creativiteit lever je dan een bijdrage om in teamverband complete technische oplossingen te realiseren.

Wat vragen wij?

Ten eerste dat je een gepassioneerd ambassadeur van onze producten bent! Je hebt werkervaring in bijvoorbeeld de rol van engineer of technisch commercieel medewerker. Je bent in staat om vertrouwen te winnen en hebt een goed gevoel voor commercie. Van nature ben je gedreven om op de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied en in de industrie. Daarnaast ben je collegiaal, kritisch, innovatief en creatief.

Verder vragen we:

  • een HBO opleiding, bij voorkeur richting elektrotechniek of industriële automatisering
  • goede communicatieve vaardigheden en in staat om je kennis te delen
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
  • aantoonbare ervaring en affiniteit met industriële automatisering, elektronica en elektrotechniek

Wat bieden wij?

Een moderne werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, initiatief en groei. Het team heeft een commerciële en collegiale werksfeer met zeer gedreven collega’s. Naast de intentie op een vast dienstverband, bieden wij je prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform bruto maandsalaris op basis van 38 uur per week. Uiteraard kennen wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • bonusregeling
  • pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij deze uitdaging aangaan? Stuur je korte motivatie en CV aan Liane de Jong, Human Resource: ljong@phoenixcontact.nl.
Voor meer informatie kun je contact met Liane opnemen via 06 13 49 91 08.

 

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 18 56

Liane Tacke

Liane de Jong

Human Resources

Service

Wie wij zijn...PHOENIX CONTACT

Graag stellen we ons aan u voor.