Introductie

Introductie

Introductie

Wij zijn wereldwijd marktleider en innovator op het gebied van de elektrotechniek. Daarnaast zijn wij een familiebedrijf dat de toekomst op verantwoorde wijze vormgeeft.

Welkom bij Phoenix Contact Nederland

Phoenix Contact in Zevenaar is de Nederlandse verkoop-, marketing en serviceorganisatie van Phoenix Contact GmbH & Co. KG, gevestigd in Blomberg, Duitsland. Phoenix Contact ontwikkelt en produceert innovatieve industriële, elektronische en automatiseringstechnologie, en kent een groot internationaal netwerk van productiefaciliteiten en verkooporganisaties. In 2016 bedroeg de omzet 1,97 miljard euro. Er werken wereldwijd meer dan 15.000 medewerkers.

In Zevenaar werken wij nauw samen met 2 partnerbedrijven: Rittal BV, internationaal dé marktleider in schakelkastsystemen voor de industrie, utiliteit en IT, en EPLAN Software & Services, gespecialiseerd in CAE (Computer Aided Engineering).

Een succesvolle werkgever

Innovativiteit, het bieden van kwaliteit en service aan onze klanten, integriteit, en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers zijn de bouwstenen van ons bedrijfsresultaat. In Zevenaar en in ons Technologie- en Trainingscentrum in Reeuwijk werken wij op een hoog niveau - aan de logistiek en orderverwerking van een zeer groot productenportfolio, aan het samenwerken met de vooraanstaande technische bedrijven in de Nederlandse techniek bij het bieden van geïntegreerde technische oplossingen, aan het bieden van een uitstekende professionele klantondersteuning, en aan het optimaal inrichten van onze ondersteunende interne processen.

Dat doen we in een uitstekende werksfeer. Onze financiële stabiliteit, met ruimte voor investeringen, onze bedrijfscultuur van integriteit en de aandacht voor de relaties met onze klanten op de lange termijn komen daarbij samen met zeer goede arbeidsvoorwaarden en een sociaal personeelsbeleid. Onze medewerkers ervaren Phoenix Contact als een zeer prettige werkgever. Dat blijkt ook uit de herhaalde verkiezing van Phoenix Contact Nederland tot ‘Great Place to Work’, een onafhankelijk en internationaal erkende audit.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Service

Wie wij zijn...PHOENIX CONTACT

Graag stellen we ons aan u voor.