Phoenix Contact Nederland Corona

Belangrijk bericht omtrent Corona / COVID-19

Informatie omtrent de huidige situatie binnen Phoenix Contact Nederland

Geachte relatie,

Gezien de situatie omtrent het COVID-19 virus berichten wij u het volgende. Bij Phoenix Contact heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij de volgende extra maatregelen getroffen.

Maatregelen ten aanzien van bereikbaarheid / orderintake / levering / support

  • Alle medewerkers waarvoor het qua werkzaamheden mogelijk is, werken vanuit thuis.
  • Binnen de afdeling Logistiek zijn er ge├»soleerde teams samengesteld om de afhandeling van uw orders te waarborgen.
  • Tot 6 april zullen er geen fysieke klantbezoeken worden gedaan door onze buitendienstcollega's. In plaats daarvan plannen wij online skype sessies in en zijn wij u vanzelfsprekend graag telefonisch van dienst.
  • Uiteraard gelden er voor al onze medewerkers die op kantoor / logistiek aanwezig zijn, de door het RIVM geadviseerde strenge richtlijnen ten aanzien van hygi├źne.
  • Meetings tussen collega's en/of met klanten kunnen door middel van skypesessies doorgang vinden.

Maatregelen met betrekking tot ons Academy programma

Omwille van de gezondheid van de deelnemers en collega's, hebben wij besloten om de seminars en workshops op locatie die tot 6 april dit jaar gepland stonden allen te annuleren. Met dit besluit hopen wij bij te dragen aan risicominimalisering en ieders gezondheid te waarborgen. Mocht u zich voor een seminar of workshop hebben ingeschreven dan ontvangt u hierover separaat bericht.

Om uw kennisniveau toch bij te spijkeren de komende periode hebben wij ons aanbod webinars uitgebreid. Op onze Academy website vindt u alle thema's / data.

Maatregelen Phoenix Contact wereldwijd

Phoenix Contact is wereldwijd aanwezig. Vanzelfsprekend zijn er voor de gehele Phoenix Contact groep maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat onze leveringssituatie zo optimaal mogelijk blijft. De meest gestelde vragen zijn verwerkt in een online FAQ pagina. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

Tot slot

Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze leveringen zo min mogelijk hinder ondervinden van de huidige situatie. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en voor onze medewerkers die alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon of onze Client Center medewerkers (0316) 59 17 20, sales@phoenixcontact.nl

Phoenix Contact wenst u heel veel sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd.

 

Directie Phoenix Contact Nederland

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20
Referrer: https://www.phoenixcontact.com/online/portal/nl?1dmy&urile=wcm:path:/nlnl/web/home

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten