electronica 2018

electronica 2018 –
De belangrijkste beurs en conferentie ter wereld voor de elektronica

Bezoek Phoenix Contact op de belangrijkste beurs ter wereld voor de elektronica.

13 t/m 16-11-2018 in München
Hal B3, stand 103

Hartelijk welkom bij Phoenix Contact op de electronica 2018.

Wij begroeten u ook deze keer weer graag op onze beursstand 103 in hal B3.

Onder het motto "Best connectivity for a smart world" presenteert Phoenix Contact op de electronica in München, Duitsland toonaangevende aansluittechniek. Slimme oplossingen op het gebied van elektronica vereisen intelligente en uniforme interfaces. Precies passende printplaataansluitingen, connectoren en elektronicabehuizingen vormen de basis voor de intelligente koppeling van decentrale componenten.

Overtuig uzelf op de belangrijkste beurs ter wereld voor de elektronica van de uitstekende kwaliteit van onze producten. Bovendien vindt u op maat gemaakte oplossingen in onze servicewereld voor apparaatfabrikanten. Deze loopt uiteen van de configuratie, via digitaal gekoppelde processen tot klantspecifieke nieuwe ontwikkelingen. Het aanbod wordt gecompleteerd door coderings- en installatiesystemen, innovatieve voedingen, apparaatbeveiliging en de nieuwste laadkabels voor uw elektrische auto.

Phoenix Contact is met creatieve oplossingen op het gebied van aansluittechniek, elektronica en automatisering uw sleutelpartner op weg naar de wereld van smart technology. Met Phoenix Contact aan uw zijde bent u uitstekend gewapend voor de digitale transformatie: maak van uw onderneming een Industrie 4.0-onderneming.

Breng ons een bezoek op de electronica

Verzeker u van een gratis toegangsbewijs voor de electronica Messe in München, Duitsland. Vul alstublieft onderstaand formulier in en dan sturen wij u uw persoonlijke tegoedcode toe. Die kunt u vervolgens in de ticketshop van electronica 2018 inwisselen.

Onze excellente nieuwe producten op de electronica 2018

Phoenix Contact presenteert op de electronica 2018 een groot aantal verschillende producten en oplossingen. Daarover willen wij u graag voor het begin van de beurs alvast kort informeren.

PTFIX is het nieuwe systeem voor een klantspecifieke potentiaalverdeling in apparaten. Het bestaat uit direct aan te sluiten blokken met push-in-techniek in een groot aantal kleuren, pooltallen en montagetechnieken. De blokken met maximaal 18 aansluitpunten kunnen willekeurig worden gecombineerd en zijn geschikt voor montagerails of directe montage – ook plakken op een egaal oppervlak is mogelijk. De configurator ondersteunt u bij de keuze van de gewenste combinatie. Inclusief online-prijsbepaling en snelle bestelmogelijkheid.

Eenvoudige apparaataansluiting met de wanddoorvoeren van het nieuwe steekbare installatiesysteem IPD met betrouwbare en comfortabele snelvergrendeling aan veldzijde. De push-in-aansluiting maakt een tijdbesparende montage mogelijk. Ervaar de eenvoudige apparaataansluiting met het nieuwe steekbare installatiesysteem IPD. Installeer comfortabel en betrouwbaar met snelvergrendeling aan veldzijde. Bovendien maakt de push-in-aansluiting geautomatiseerde bedrading door bedradingsrobots mogelijk. Daarmee zijn de IPD-wanddoorvoeren ideaal voor lamptoepassingen.

Signalen, gegevens en vermogen zijn de wezenlijke elektrische overdrachtsvormen in een industriële installatie. Compacte en krachtige M12-connectoren zijn hiervoor bijzonder geschikt. Als gevestigde standaard in de industrie voor signaal- en gegevenstoepassingen worden ze, bij steeds compacter wordende apparaten, in toenemende mate ook voor de vermogensoverdracht gebruikt. M12-Power biedt u een maximaal prestatievermogen bij een minimale bouwvorm.

Met PROJECT complete ontwerpt u uw klemmenstrook en stelt u vervolgens eenvoudig de bijbehorende coderingen samen. De software biedt een optimale integrale ondersteuning en automatiseert veel taken. Ervaar de perfecte digitale koppeling van alle stappen in het proces, te beginnen bij de CAE-engineering, tot en met de montage van het gerede product.

Met MARKING system van Phoenix Contact zijn uw coderingsoplossingen eenvoudiger dan ooit. De rolprinter THERMOMARK ROLLMASTER is bijzonder geschikt voor de codering van elektronische componenten. Hij verwerkt grote hoeveelheden materiaal in een korte tijd. De nieuwe BLUEMARK ID-afdruksystemen bieden maximale flexibiliteit: ze coderen met de milieuvriendelijke UV-led-technologie meer dan 1350 verschillende coderingsmaterialen – en dat zelfs in kleur.

Krachtige SIL3-gecertificeerde QUINT POWER-voeding, ook voor de Ex-omgeving. Nieuwe QUINT DC-UPS met geïntegreerde interface voor PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT of USB voor uw bestaande netwerk.

Compleet portfolio met elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars voor uw voedingssysteem. Perfecte controle over de statussen van uw installatie met één- en meerkanaals producten.

Ervaar High Power Charging (HPC) live op de electronica. Met deze nieuwe technologie laadt u uw elektrische auto binnen slechts drie tot vijf minuten op voor een bereik van 100 km. Dit wordt mogelijk gemaakt door een intelligente koeling, waarmee laadpalen een laadvermogen van 500.000 watt kunnen bereiken.

Terugblik op de electronica 2016

Op de electronica 2016 werden 74.000 bezoekers en meer dan 2.900 exposanten uit 51 landen geregistreerd.

Ook Phoenix Contact kijkt terug op een geslaagde beurs in 2016. Een statement van de president van de bedrijfsunit Device Connectors, Torsten Janwlecke:

"Als ontmoetingsplek voor de elektronica-industrie is en blijft de electronica een van de belangrijkste internationale platforms voor Phoenix Contact. Hier komen wij in contact met veel gebruikers die concrete technische eisen en wensen hebben. Daardoor waren de gesprekken dan ook voor beide zijden doelgericht en veelbelovend. De belangstelling voor onze intelligente apparaten en oplossingen was dat jaar verheugend groot. Voor mij is de combinatie van het showen van je kunnen en vakinhoudelijke diepgang kenmerkend voor de electronica. Hier worden geen beloften gemaakt, maar gehouden."

Meer interessante statements vindt u op de website van de electronica 2018.

Onze tips voor uw bezoek aan electronica

Hier krijgt u informatie over aankomstmogelijkheden voor de beurs in München.

Of u nu met de auto, de trein, het vliegtuig of openbaar vervoer komt – het beursterrein in München beschikt over een uitstekende verkeersinfrastructuur. Als u met de metro komt, kunt u gebruikmaken van metrolijn U2, die elke vijf minuten rijdt. Deze stopt zowel bij metrostation Messestadt West als bij metrostation Messestadt Ost, die binnen 18 minuten te bereiken zijn vanuit het centrum van de stad.

Het verkeersgeleidesysteem geleidt u op het beursterrein naar vrije parkeerplaatsen. Het beschikt over meerdere open parkeerterreinen en over parkeergarage West. De parkeerkosten bedragen 10 resp. 12 euro per dag.

Gedurende de beurs is er een grote vraag naar hotels in de directe nabijheid van het beursterrein. U kunt gerust een slaapgelegenheid op een iets grotere afstand boeken. De stad en vooral ook de directe omgeving van München bieden optimale verblijfsmogelijkheden.

Beursinformatie electronica 2018

Wij verheugen ons ook dit jaar weer op uw bezoek aan Phoenix Contact op de belangrijkste beurs ter wereld voor componenten, systemen en toepassingen in München:

  • 13 t/m 16 november 2018
AdresOpeningstijden

Messe München GmbH
Messegelände
81823 München, Duitsland

Dagelijks van 9:00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

De electronica 2018 is de belangrijkste beurs ter wereld voor componenten, systemen en toepassingen in de elektronica. De beurs wordt om het jaar in München georganiseerd. Op de beurs wordt de volledige bandbreedte aan technologieën, producten en oplossingen op het gebied van de elektronica gepresenteerd. Ook de electronica van dit jaar laat de actuele ontwikkelingen en trends in de elektronica-industrie zien.

De electronica is dit jaar weer gegroeid en wordt nu voor het eerst begeleid door het co-located evenement SEMICON Europa. Met meer dan 450 exposanten is dit Europa's voornaamste beurs voor industrie en onderzoek op het gebied van flexibele hybride elektronica, intelligente productie, vermogenselektronica en medische techniek.

Verder wordt de belangrijkste beurs ter wereld op het gebied van elektronica begeleid door vakbeursen in India, Azië en China, die zich eveneens richten op het gebied van de elektroproductie, alsmede toepassingen, systemen en componenten van de elektronica.

De beurs in München biedt een reeks aan themagerichte forums alsmede vijf conferenties met thema's als Automatisering en Wireless. Nadere informatie hierover vindt u op de desbetreffende site van de electronica 2018:

Meer over forums en conferenties van de electronica 2018

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Nu alvast data noteren

Vul de data in uw persoonlijke agenda in.

Nu alvast data noteren
Data alvast noteren

Onze beursstand

Download hier de plattegrond van onze beursstand en gebruik die voor uw beursbezoek.

Onze beursstand
Standplattegrond openen [PDF, English, 27 KB]

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten