Consultancy

Consultancy

Maak gebruik van onze knowhow

Wij nodigen u uit uw team te versterken met de inzet van onze consultancy diensten.

IOT, Industrie 4.0, hoge programmeertalen, zomaar een aantal buzzwoorden die de wereld waarin wij vandaag leven zullen doen veranderen. Voor onze technici betekent dit dat zij zich continue moeten aanpassen aan de veranderingen en kennis van nieuwe technologie moeten vergaren.

Uw voordelen

Wat levert de consultancy dienstverlening van Phoenix Contact u concreet op:
 

  • Efficiency
  • Kennisontwikkeling
  • Maximaal rendement

Technical Consultants

Onze Technical Consultants helpen u technologische producten en systemen toe te passen in de creatieve oplossingen die u realiseert. Hiermee biedt Phoenix Contact onmisbare toegevoegde waarde op het productassortiment.

Het resultaat: maximaal rendement en kennisontwikkeling van uw medewerkers.

Technical Consultants in de praktijk

Vele opdrachtgevers zijn u reeds voorgegaan. Zo zijn onze consultants ingezet op het organisatorische vlak waarbij zij engineeringsteams hebben ondersteund met het inbrengen van specialistische kennis.

Resultaat: hoogstaande technologische oplossingen en kennisontwikkeling bij onze opdrachtgevers.

In andere gevallen hebben opdrachtgevers onze consultants gevraagd delen van applicaties te bouwen. Denk hierbij aan het realiseren van  overspanningsbeveiligingsconcepten, specifieke kabel oplossingen, het schrijven van software applicaties, het opzetten van betrouwbare draadloze verbindingen enzovoort.

Als leverancier van aansluittechniek tot aan HMI en met specialisten in huis op ieder specifiek onderdeel, versterken wij graag uw team waarmede in samenwerking de best passende oplossing kan worden ontwikkeld en gebouwd.

Consultancy overeenkomst

Graag ondersteunen wij u in het engineeringstraject. De Technical Consultant biedt u specifieke technische informatie en kan als "engineer" betaald participeren in uw ontwerpteam.

Met het afsluiten van een gespecificeerde consultancy overeenkomst, neemt Phoenix Contact de verantwoordelijkheid voor het leveren van een hoog gekwalificeerde medewerker met de beschikking over de specifieke kennis benodigd om uw team succesvol te adviseren en te ondersteunen.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

Telefoonnummer: (0316) 59 17 20
E-mail: sales@phoenixcontact.nl

 

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20