Terug naar het overzicht

Het eerste PLCnext Certified Engineer certificaat is uitgereikt!

In een snel veranderende wereld, waarin steeds meer nieuwe technologieën en open systemen zullen worden toegepast, zal ook de industriële automatisering een fundamentele verandering ondergaan. Om deze veranderingen te kunnen realiseren, zal enerzijds de traditionele PLC veel opener moeten worden, zonder in te leveren op de speciaal voor deze branche ontwikkelde eigenschappen. Anderzijds zullen ook engineers moeten leren deze nieuwe technologieën te integreren in bestaande en nieuwe systemen.

De PLCnext Technology biedt hiervoor de technologische mogelijkheden. Door het volgen van het PLCnext Certified Engineer Program leert de engineer deze nieuwe mogelijkheden te benutten. Tristen Klein Meuleman, Technical Consultant PLCnext Technology bij Phoenix Contact, heeft het ASSOCIATE programma succesvol afgerond en heeft van Bert van der Linden, Program Manager Technical Education bij Phoenix Contact, het eerste PLCnext Certified Engineer certificaat overhandigd gekregen.

Dit certificaat is een kwaliteitslabel voor software engineers die zich willen onderscheiden in de markt met hun kennis over de PLCnext Technology. Met het label bevestigen software engineers hun professionele expertise en meerwaarde.

Interesse?
Wilt u ook een PLCnext Certified Engineer certificaat bemachtigen en zo een bijdrage leveren aan de digitale transformatie binnen de industrie? Klik op onderstaande link.


Terug naar het overzicht

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20