Terug naar het overzicht

Product Specialist Device Connectors m/v

Phoenix Contact Nederland is specialist in industriële elektro- en automatiseringstechniek. Met een breed productenprogramma voor alle technologische marktsegmenten, doordachte logistiek en een flexibel serviceprogramma ondersteunt Phoenix Contact haar relaties op maat. Onze belangrijkste doelstelling is de ontwikkeling van inspirerende innovatieve producten en systemen, die excelleren in functionaliteit, kwaliteit en bedieningscomfort. De missie van ons team van professionals is daarbij duidelijk: de verwachtingen van de klant waarmaken én overtreffen.

Heb je kennis van elektronica en industriële aansluittechniek en behuizingen? Ben je op de hoogte van de productietechnieken van elektronicaproducten? Dan zou jij geschikt kunnen zijn voor de rol van Product Specialist Device Connectors.

Wat is jouw rol als Product Specialist Device Connectors?

Technical Sales Engineer DC

Jouw rol als Product Specialist is om de kennis waarover jij beschikt in te zetten voor onze elektronica klanten of OEM/machinebouwers die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen. De drie belangrijkste trends in onze elektronica markt zijn miniaturisatie, modularisatie en sneller aansluiten. Je kunt hierbij denken aan elektronische besturingen, bewakingsmodules, telemetriesystemen, IOT modules etc..

Je bezoekt in deze rol met name engineers en ontwikkelaars. Met jouw kennis en expertise adviseer je de klant over de beste componentkeuze zodat de klant het allerbeste aansluitconcept kan toepassen, rekening houdend met een efficiënt geautomatiseerd productieproces vanaf printplaat tot volledig product. Soms gaat het om een enkele oplossing maar ook grotere en complexe projecten en grotere systemen komen regelmatig voor.

Je werkt samen in een team met Regio Managers en Technical Sales Support Engineers voor commerciële en technische ondersteuning. Gemiddeld drie dagen per week bezoek je klanten in de regio Zuid Nederland. De andere twee dagen zijn planning en voorbereiding van je bezoeken en opvolging van design-in projecten.

De kennis die jij hebt, moet je onderhouden en uitbreiden. Daarvoor krijg je de gelegenheid om deze continue te ontwikkelen. Dat doe je door interne en/of externe trainingen.

Bekijk de video...

...en ervaar onze wereld van connectoren en elektronicabehuizingen.

Start de video

Wat vragen wij?

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding richting elektronica, elektrotechniek of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een technisch/commerciële functie in de industriële elektronica of elektrotechniek;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent professioneel, stressbestendig en kunt zelfstandig alsook in teamverband werken;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij?

Een uitdagende rol met veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische en innovatieve omgeving. Je maakt deel uit van een team met specialisten en wij bieden je een salaris passend bij je opgedane kennis en werkervaring, een goede pensioenregeling met een premieverdeling van 60% werkgever en 40% werknemer, 25 verlofdagen en 7,5 dag compensatieverlof.

Vijf extra redenen om te kiezen voor Phoenix Contact:

  • Een informele werksfeer met “hands-on” mentaliteit;
  • Internationaal familiebedrijf;
  • Door onze (interne) opleidingsmogelijkheden ben je in staat om jouw functie tot een succes te maken;
  • Wij betalen graag mee aan jouw sportabonnement en we hebben een fietsregeling, vitaliteit is een van onze pijlers;
  • Een aantrekkelijke variabele beloningsregeling

Geïnteresseerd?

Word jij enthousiast van deze functie en wil jij deze uitdaging aangaan? Stuur je korte motivatie en CV aan Liane de Jong, Human Resources: ljong@phoenixcontact.nl.

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 18 56

Liane Tacke

Liane de Jong

Human Resources

Service

Wie wij zijn...PHOENIX CONTACT

Graag stellen we ons aan u voor.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten