Terug naar het overzicht

Product specialist device connectors

Met jouw liefde voor techniek weet je allang dat de belangrijkste actuele trends miniaturisatie, modularisatie en sneller aansluiten zijn. En je vindt niks mooier dan bijdragen aan het verder ontwikkelen ervan. Net als aan de marktontwikkelingen 'everything goes data' en de 'all electric society'. Als product specialist device connectors werk je aan het front van deze veranderingen. En kun je een stempel drukken op de toekomst van de industriële verbindingstechniek en -automatisering.

Product Specialist

Laat zien wat je in huis hebt als product specialist device connectors

Jij zet jouw technische kennis in voor onze klanten die innovatie oplossingen zoeken. OEM- en eindklanten maar ook machinebouwers, elektronica-ontwikkelbedrijven en EMS-bedrijven. Oplossingen van IOT-modules tot telemetriesystemen en van elektronische besturingen tot bewakingsmodules. Van grote complexe projecten en systemen tot een enkele oplossing. Vaak doe je dat samen met elektronica-distributeurs en ook met je collega's: regio managers, product managers en marketing en communicatie.

Voor je werkzaamheden ben je ongeveer 3 dagen in de week op pad in de regio Zuid-Nederland. Grofweg het gebied onder de A12. De andere 2 dagen werk je op kantoor voor planning en voorbereiding van je bezoeken, overleg met collega's over lopende projecten en opvolging van design-in-projecten. Je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit het:

 • bezoeken van engineers en ontwikkelaars.
 • adviseren van klanten over de beste componentkeuze voor het beste aansluitproces.
 • samenwerken met de regiomanagers en technical sales support engineers voor commerciële en technische ondersteuning van klanten.

Werken bij Phoenix Contact in Zevenaar? Wij vertellen je er alles over

Innovatieve industriële, elektronische automatiseringstechnologie. Dat is de kern van wat we bij Phoenix Contact ontwikkelen en produceren. In Zevenaar is de Nederlandse verkoop-, marketing- en serviceorganisatie gevestigd. Hier werken zo'n 100 bevlogen collega's met een portfolio van zo'n 120.000 producten. Het kantoor ligt vlak bij de A12 en is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen of Apeldoorn. Ook de verbindingen met het openbaar vervoer zijn prima.

Kenmerkend is onze bedrijfscultuur van integriteit en aandacht voor de relaties met onze klanten en collega's. Zo sturen we bijvoorbeeld op een goede werk-privébalans en vitaliteit van onze medewerkers. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen gelijkwaardig en volwaardig deelneemt aan onze organisatie. En tegelijk de juiste ondersteuning krijgt bij het halen van de beste resultaten. De tevredenheid van collega's blijkt onder andere uit de herhaaldelijke onafhankelijke verkiezing tot 'Great Place to Work'.

"Ik krijg hier volop de kans zelf initiatief te nemen. Dat komt door het vertrouwen dat ze me geven. Het vertrouwen dat ik een goed product ga leveren."

Breng jij mee wat wij in een product specialist device connectors willen zien?

Je bent van nature nieuwsgierig. Naar hoe de dingen werken, waarom ze zo werken en hoe ze beter kunnen werken. En dan vooral als we het over techniek hebben natuurlijk. Intrinsieke belangstelling noemen we dat ook wel. Dat combineer je met een goed luisterend oor, het geloof dat samenwerken de beste resultaten oplevert en een dosis stressbestendigheid. Bovendien beschik je over:

 • een hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting Elektrotechniek of Elektronica.
 • minimaal 2 jaar werkervaring in een technische omgeving, bijvoorbeeld als applicatie engineer of elektronica-verbindingstechniekspecialist.
 • bij voorkeur ervaring met diverse printplaattechnieken en engineeringsprocessen.
 • goede communicatieve vaardigheden.

Bij Phoenix Contact in Zevenaar kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden

Een baan waar het nooit saai is. In een innovatieve en technische omgeving waar elke dag wat nieuws te ontdekken valt. En waar oprecht veel ruimte is voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling. Bovendien krijg je:

 • een bruto maandsalaris tussen de € 3.000 en € 5.500, afhankelijk van je kennis en werkervaring.
 • opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.
 • 25 vakantiedagen en 7,5 compensatieverlofdagen.
 • een variabele bonusregeling.
 • een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • een pensioenregeling waarbij wij 60% van de premie op ons nemen.
 • thuiswerkmogelijkheden.
 • een bijdrage voor je sportabonnement en een fietsregeling, omdat we jouw vitaliteit belangrijk vinden.

Solliciteer nu op de vacature van product specialist device connectors bij Phoenix Contact

Ga jij als product specialist device connectors je stempel drukken op de toekomst van de industriële verbindingstechniek en -automatisering? Stuur ons dan uiterlijk 22 mei je cv en motivatie en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze vacature.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Liane de Jong, human resources, via 06 - 13 49 91 08 of via ljong@phoenixcontact.nl.

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 18 56

Liane Tacke

Liane de Jong

Human Resources

Service

Wie wij zijn...PHOENIX CONTACT

Graag stellen we ons aan u voor.

Productenpakket device connectors

Welke producten vallen er o.a onder de verantwoordelijkheid van de product specialist device connectors?

Productenpakket product specialist device connectors
Ga naar de producten