Terug naar het overzicht

Regio Manager

Elke dag nieuwe of bestaande klanten ontmoeten om met hen te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële aansluittechnieken en automatiseringsoplossingen? Als regio manager industrial components & electronics voor west-zuid ben jij namelijk het gezicht en aanspreekpunt voor bestaande- en nieuwe klanten. Jij weet precies wat er speelt bij jouw klanten en waar jij hen kunt ontzorgen op het gebied van de toepassingsmogelijkheden van het Phoenix Contact productportfolio.

Regio Manager

Laat zien wat je in huis hebt als regio manager

Ken jij de laatste trends en ontwikkelingen als het gaat om industriële oplossingen? Jij informeert de klant graag over de oplossingen en mogelijkheden die Phoenix Contact kan bieden. In de rol van doortastende regio manager, werkgebied west-zuid Nederland, ben jij namelijk een van de belangrijkste schakels  in het realiseren van onze commerciële doelstellingen. Jouw commerciële vaardigheden en brede technische kennis zijn daarbij je grootste troef. Kennis die je steeds verder ontwikkelt en deelt met bestaande én nieuwe klanten. Dit doe je door 4 dagen in de week op pad te gaan en klanten te bezoeken. Verder werk je 1 dag vanuit huis. Je hebt hierbij nauw contact met de product specialist, de key accountmanager en de binnendienst collega’s, samen geven jullie richting aan het portfolioplan. Je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit het:

 • bezoeken van (potentiële) klanten, informeren en adviseren over de toepassingsmogelijkheden van de Phoenix Contact producten.
 • opstellen van accountplannen.
 • signaleren en initiëren van verkoopkansen.
 • ontwikkelen en bijhouden van algemene kennis van het productportfolio, marktontwikkelingen en relevante wet- en regelgeving.

Werken bij Phoenix Contact in Zevenaar? Wij vertellen je er alles over

Innovatieve industriële, elektronische automatiseringstechnologie. Dat is de kern van wat we bij Phoenix Contact ontwikkelen en produceren. In Zevenaar is de Nederlandse verkoop-, marketing- en serviceorganisatie gevestigd. Hier werken zo'n 100 bevlogen collega's met een portfolio van zo'n 120.000 producten. Het kantoor ligt vlakbij de A12 en is goed bereikbaar.

Kenmerkend is onze bedrijfscultuur van integriteit en aandacht voor de relaties met onze klanten en collega's. Zo sturen we bijvoorbeeld op een goede werk-privébalans en vitaliteit van onze medewerkers. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen gelijkwaardig en volwaardig deelneemt aan onze organisatie. En tegelijk de juiste ondersteuning krijgt bij het halen van de beste resultaten. De tevredenheid van collega's blijkt onder andere uit de herhaaldelijke onafhankelijke verkiezing tot 'Great Place to Work'.

“Ik heb altijd uitdaging nodig dan voel ik dat ik leef. Bij dit fantastische innovatieve bedrijf vind ik dat.

Met de continue stroom van nieuwe producten en mijn eigen creativiteit vind ik de uitdaging om klanten te inspireren met oplossingen.”

Breng jij mee wat wij in een regio manager willen zien?

Jij houdt ervan te pionieren en je ondernemerskwaliteiten optimaal te benutten. Dat komt goed uit, want bij ons krijg je die mogelijkheden volop. Dit doe je met de nodige inventiviteit en creativiteit. Wat niet betekent dat jij je eigen plan trekt, want jij gelooft dat een goede samenwerking de beste resultaten oplevert. Dit geldt ook voor de samenwerking met je klanten. Van machinebouwers tot installatiebedrijven en van system integrators tot paneelbouwers. Waar jij ook aan tafel schuift, je bent overal een betrouwbare partner met verstand van zaken en je woont in het werkgebied, zuid-west Nederland. Ook beschik je over:

 

 • een hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting commerciële economie, technische bedrijfskunde of Nima Sales A-B
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een commercieel technische functie zoals accountmanager of sales engineer
 • kennis over het succesvol toepassen van componenten en oplossingen voor de industriële automatisering
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en een resultaatgerichte instelling

Bij Phoenix Contact in Zevenaar kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden

Een baan waar het nooit saai is. In een innovatieve en technische omgeving waar elke dag wat nieuws te ontdekken valt. En waar oprecht veel ruimte is voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling. Bovendien krijg je:

 • een bruto maandsalaris tussen de € 3.000 en € 5.500, afhankelijk van je kennis en werkervaring
 • opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen
 • 25 vakantiedagen en 7,5 compensatieverlofdagen
 • een variabele bonusregeling
 • een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • een pensioenregeling waarbij wij 61% van de premie op ons nemen
 • een auto van de zaak
 • thuiswerkmogelijkheden
 • een bijdrage voor je sportabonnement en een fietsregeling, omdat we jouw vitaliteit belangrijk vinden

 

Solliciteer nu op de vacature van regio manager bij Phoenix Contact

Ga jij als regio manager ervoor zorgen dat Phoenix Contact bij onze (potentiële) klanten hét gesprek van de dag wordt? Stuur ons dan uiterlijk 22 mei je cv en motivatie en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze vacature.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Liane de Jong, human resources, via 06 - 13 49 91 08 of via ljong@phoenixcontact.nl.

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 18 56

Liane de Jong

Liane de Jong

Human Resources