Terug naar het overzicht

Logistics Employee Administrator

Een werkplek waar constant oog is voor verbetering van de logistieke processen en waar je jouw energie in kwijt kunt. Samen met collega’s ervoor zorgen dat onze klanten vooruit kunnen. En met jouw frisse inbreng en oog voor logistieke administratieve processen houd jij iedereen scherp. Als gedreven logistics employee administrator krijg je daarvoor bij deze vacature de uitgelezen kans.

Logistics Employee Administrator

Laat zien wat je in huis hebt als logistics employee administrator

De logistieke administratie met de daarbij horende consignatiedienst, de ontvangst en inslag van goederen, en het verzamelen en verzendklaar maken van orders. In de kern is dat je dagtaak. Door jouw logistieke ervaring en oog voor detail loopt ons logistiek proces op rolletjes. Je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • magazijnbeheer.
 • uitvoeren van logistieke controles.
 • signaleren en registeren van afwijkingen.
 • verwerken van retourzendingen.

Werken bij Phoenix Contact in Zevenaar? Wij vertellen je er alles over

Innovatieve industriële, elektronische automatiseringstechnologie. Dat is de kern van wat we bij Phoenix Contact ontwikkelen en produceren. In Zevenaar is de Nederlandse verkoop-, marketing- en serviceorganisatie gevestigd. Hier werken zo'n 100 bevlogen collega's met een portfolio van zo'n 120.000 producten. Het kantoor ligt vlak bij de A12 en is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Arnhem, Doetinchem, Ede of Nijmegen. 

Kenmerkend is onze bedrijfscultuur van integriteit en aandacht voor de relaties met onze klanten en collega's. Zo sturen we bijvoorbeeld op een goede werk-privébalans en vitaliteit van onze medewerkers. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen gelijkwaardig en volwaardig deelneemt aan onze organisatie. En tegelijk de juiste ondersteuning krijgt bij het halen van de beste resultaten. De tevredenheid van collega's blijkt onder andere uit de herhaaldelijke onafhankelijke verkiezing tot 'Great Place to Work'.

"Een fijne werkplek, waar je mag meedenken en er aan je gedacht wordt. Geen dag is hetzelfde door de vele verschillende werkzaamheden. Een werkplek waar ik gewaardeerd word en trotst op ben om te werken. "

Breng jij mee wat wij in een logistics employee administrator willen zien?

Kwaliteit en tijdigheid zijn de sleutelwoorden voor deze functie. Jouw scherpe oog en aandacht voor het logisitieke administratieve proces staat buiten kijf. En jouw goede conditie komt uitstekend van pas want in ons magazijn worden dagelijks aardig wat stappen gezet. Bovendien beschik je over:

 • een logistiek mbo-diploma.
 • fulltime beschikbaar.
 • goede communicatieve vaardigheden.
 • administratieve logistieke werkervaring is mooi meegenomen.

Voel je je aangesproken maar voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaand profiel? Reageer gewoon, want we hebben oog voor talent!

Bij Phoenix Contact in Zevenaar kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden

Een baan waar het nooit saai is. In een groeiende organisatie waar oprecht veel ruimte is voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling. Bovendien krijg je:

 • een brutomaandsalaris tussen de € 2.000 en € 2.660 afhankelijk van je kennis en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en tijd voor tijd regeling (spaaruren).
 • opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.
 • een variabele bonusregeling.
 • een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • een pensioenregeling waarbij wij minimaal 60% van de premie op ons nemen.
 • een bijdrage voor je sportabonnement en een fietsregeling, omdat we jouw vitaliteit belangrijk vinden.

Solliciteer nu op de vacature van logistics employee administrator bij Phoenix Contact

Ga jij als logistics employee administrator je handen uit de mouwen steken voor onze klanten en bouw je mee aan onze groeiende organisatie? Stuur ons dan zo snel mogelijk je cv en motivatie en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze vacature.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Liane de Jong, human resources, via 06 - 13 49 91 08 of via ljong@phoenixcontact.nl.

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 18 56

Liane de Jong

Liane de Jong

Human Resources