Terug naar het overzicht

Logistics Employee

Een dynamische werkomgeving waar jouw inbreng cruciaal is. Continue streven naar verbetering van het logistiek proces samen met jouw collega’s. Als bevlogen logistics employee krijg je daarvoor bij deze vacature de uitgelezen kans.

Logistics Employee

Laat zien wat je in huis hebt als logistics employee

De ontvangst, inslag, opslag van de binnenkomende goederen en het verzamelen en verzendklaar maken van orders. In de kern is dat je dagtaak. Door jouw accuratesse en snelheid kunnen de geplaatste orders precies op tijd bij onze klanten uitgeleverd worden. Je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • goederenverwerking
 • uitvoeren van logistieke controles.

Werken bij Phoenix Contact in Zevenaar? Wij vertellen je er alles over

Innovatieve industriële, elektronische automatiseringstechnologie. Dat is de kern van wat we bij Phoenix Contact ontwikkelen en produceren. In Zevenaar is de Nederlandse verkoop-, marketing- en serviceorganisatie gevestigd. Hier werken zo'n 100 bevlogen collega's met een portfolio van zo'n 120.000 producten. Het kantoor ligt vlak bij de A12 en is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen of Apeldoorn.

Kenmerkend is onze bedrijfscultuur van integriteit en aandacht voor de relaties met onze klanten en collega's. Zo sturen we bijvoorbeeld op een goede werk-privébalans en vitaliteit van onze medewerkers. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen gelijkwaardig en volwaardig deelneemt aan onze organisatie. En tegelijk de juiste ondersteuning krijgt bij het halen van de beste resultaten. De tevredenheid van collega's blijkt onder andere uit de herhaaldelijke onafhankelijke verkiezing tot 'Great Place to Work'.

"Een fijne werkomgeving waarin men zichzelf gewaardeerd ziet. Samen één taak is uiteindelijk het doel".

Breng jij mee wat wij in een logistics employee willen zien?

Kwaliteit en tijdigheid zijn de sleutelwoorden voor deze functie. Jouw scherpe oog en aandacht voor veiligheid staat buiten kijf. En jouw goede conditie komt uitstekend van pas want in ons magazijn worden dagelijks aardig wat stappen gezet. Bovendien beschik je over:

 • een mbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting logistiek.
 • fulltime beschikbaar.
 • goede communicatieve vaardigheden.
 • logistieke werkervaring is mooi meegenomen.

Voel je je aangesproken maar voldoe je (nog) niet helemaal aan bovenstaand profiel? Reageer gewoon, want we hebben oog voor talent!

Bij Phoenix Contact in Zevenaar kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden

Een baan waar het nooit saai is. In een innovatieve en technische omgeving waar elke dag wat nieuws te ontdekken valt. En waar oprecht veel ruimte is voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling. Bovendien krijg je:

 • een brutomaandsalaris tussen de € 1.800 en € 2.300 afhankelijk van je kennis en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en tijd voor tijd regeling (spaaruren)
 • opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.
 • een variabele bonusregeling.
 • een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • een pensioenregeling waarbij wij minimaal 60% van de premie op ons nemen.
 • een bijdrage voor je sportabonnement en een fietsregeling, omdat we jouw vitaliteit belangrijk vinden.

Solliciteer nu op de vacature van logistics employee bij Phoenix Contact

Ga jij als logistics employee je handen uit de mouwen steken voor onze klanten en bouw je mee aan onze groeiende organisatie? Stuur ons dan zo snel mogelijk je cv en motivatie en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze vacature.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Liane de Jong, human resources, via 06 - 13 49 91 08 of via ljong@phoenixcontact.nl.

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 18 56

Liane de Jong

Liane de Jong

Human Resources