Offshore

Offshore

Tengerészeti alkalmazásokhoz tanúsítva

A fúróplatformon vagy hajón bízza magát a kipróbált és megbízható megoldásokra.

Vissza ide: Alkalmazások és megoldások

Kategóriák

  • Fúróplatform
    Fúróplatform

    A Phoenix Contact tengerészeti és Ex-i technikával nagy teljesítményű megoldásokat valósít meg a fúróplatformok számára.

  • FPSO és platform-szállító
    FPSO és platform-szállító

    A Phoenix Contact hajórendszer-automatizálási megoldásokat szállít az FPSO-kkal végzett és igen költséges olajkitermelés lehető leghatékonyabbá tételéhez.

A tengerészeti tanúsítványok elkerülhetetlenek az offshore-területen használt hajókon, pl. FPSO-kon (Floating Production Storage and Offloading Unit, úszó termelő, tároló és kirakodó egység) vagy a platform-szállítók esetében. A tökéletes üzembiztonság is ugyanígy fontos, mivel a drága hajóknak folyamatosan működniük kell, nehogy az olaj- ill. gázkitermelésben fennakadás legyen.

A hajók létfenntartó rendszerei, az úgynevezett alapvető szolgáltatások (például a meghajtás vagy a tűzvédelem) redundáns kialakításúak, hogy folyamatosan garantálják a megbízható működést. A Phoenix Contactnál szinte az összes offshore automatizálási feladathoz talál kipróbált és megbízható megoldást.

Áttekintés: offshore

Áttekintés: offshore

A hajókra és fúróplatformokra szánt megoldásoknál a hangsúly a tengerészeti tanúsítványokon és a nagy üzembiztonságon van.

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160