Hozzon létre Phoenix Contact felhasználói fiókot!

A regisztrációs űrlap kitöltésével a Phoenix Contact felhasználói fiók minden előnyét élvezheti:

 

  • Egyéni árak és aktuális raktárkészlet megtekintése
  • Rendelések online leadása
  • Összeállítások - például megjegyzéslisták, termék összehasonlítások és ajánlatkérések - mentése

 

Regisztráció a weboldalon

Weboldalunk tartalmaz olyan szolgáltatásokat is - mint például a megjegyzéslisták és termék-összehasonlítások mentése vagy az ajánlatkérési funkció és az ajánlatok mentése -, amelyeket csak akkor használhat, ha regisztrációkor megadja személyes adatait. A regisztrációhoz mindenképpen szükséges egy érvényes e-mail cím és az Ön neve. Igény szerint további személyes adatokat is megadhat nekünk (megszólítást, cégnevet, és ha tudja: nálunk vezetett ügyfél-azonosítóját, postacímet, telefonszámot). Ezek közül néhány adat mindenképpen szükséges további webszolgáltatások igénybevételéhez, például webáruházunk online megrendeléseihez. A szolgáltatások aktiválása előtt azonban mindig felvesszük Önnel a kapcsolatot. Azokat az adatokat, amelyeket regisztrációkor önszántából megadott, személyes megszólításra használjuk, amikor bejelentkezik a portálra, ill. akár a Phoenix Contact saját, reklámcéljaira, például ügyfél-törzsadatbázisunk aktualizálására, vagy hogy tájékoztathassuk Önt új szolgáltatásainkról és termékeinkről. Adatainak tárolásához és felhasználásához (reklámküldeményekhez) adott hozzájárulását megfelelő jelzéssel bármikor visszavonhatja e-mailben a info@phoenixcontact.de címen. Erre az e-mail címre is írhat, ha a teljes felhasználói fiókját törölni szeretné.

Hogyan tovább?

Miután elküldte nekünk az űrlapot, küldünk Önnek egy linket e-mailben. A link megnyitja azt az oldalt, ahol megadhatja jelszavát. Ezután már hozzáfér a "Saját Phoenix Contact oldalaim" felülethez. Bejelentkezéskor, kérjük, az e-mail címét használja felhasználóazonosítóként.

Személyes adatok

-

További online-szolgáltatások

A Phoenix Contact ügyfelei az alábbi online-szolgáltatások igénybevételére jogosultak. A szolgáltatások a beszerzési folyamatokat támogatják. Kérjük, jelölje be az Önt érdeklő szolgáltatásokat! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

  • - Árak és raktárkészlet megtekintése


  • - Leadott rendelések online követése


  • - Rendelések leadása az webshopon keresztülPHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160