I/O modul - IBS RT 24 DO 32-T - 2752754

Az ábrán az IBS RT 24 DO 16-T változat látható

INTERBUS-RT digitális kimeneti modul, 32 kimenet, 24 V DC, 500 mA, 2-vezetékes csatlakozás, IP20 védettség, csatlakozókészlet nélkül

Ár:

Save money: Best price starts from {0} pieces!

Áttekintés

Műszaki adatok

Tartozékok

Tanúsítások

Letöltések

Termékleírás

INTERBUS-RT modulok digitális kimenetekkel
Ezeket az INTERBUS-RT kimeneti modulcsoportokat csekély be-/kimeneti jelsűrűséggel rendelkező gépekben és berendezésekben megvalósított alkalmazások költséghatékony megoldásaként alakították ki. A busz modulokba történő integrációjának köszönhetően a felépítés nagyon kompakt.
A digitális kimeneti modulok 16 vagy 32 kimenettel, a 24 V DC, 120 V AC és 230 V AC feszültség-változatokban, valamint 0,5 A kimeneti árammal állnak rendelkezésre.
A szenzorok / aktorok csatlakoztatása 1-, 2-, 3- vagy 4-vezetékes csatlakozással történik közvetlenül a modulon, választhatóan COMBICON csavaros vagy rugós sorkapcsok segítségével. Az egyes csatlakozósávok kódoltak annak érdekében, hogy a telepítés során megakadályozzák a vezetékek felcserélődését.
Ezeknek a kapcsoknak és D-SUB csatlakozóknak az INTERBUS-csatlakoztatáshoz történő használata következtében a vezetékezés álló helyzetű. Így a modulok zavar vagy átalakítás esetén néhány kézmozdulattal kicserélhetők.
A védőfölddel való érintkezés közvetlenül a modulok hordozósínre történő pattintásakor, vagy egy felületre történő szerelésekor jön létre.
További potenciálszintek rendezéséhez megfelelő rendező adapterek állnak rendelkezésre.
Az állapot-LED-ek és a buszdiagnosztikai kijelzők folyamatosan információval szolgálnak a készülék állapotáról.
A nagyméretű feliratozómezőn minden modul egyedileg megjelölhető. A feliratozás bővítőkártyákon kézzel, plotterrel vagy nyomtatóval történik. Természetesen mindegyik modultípus esetében pót-feliratozó mezők állnak rendelkezésre.
Az adatjelek réz vezetőről optikai kábelre történő átalakításához az OPTOSUB-PLUS INTERBUS-csatlakozó áll rendelkezésre.

Kereskedelmi adatok

Megrendeléskulcs 2752754
Csomagolási egység 1
GTIN 4017918101862
Vámtarifaszám 85389091

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160

Szolgáltatás

Letöltések


HIGHLIGHTS 2021

Creative solutions for a smart world

További információk

  • PDF létrehozása
  • Ajánlom ismerősömnek
  • Visszajelzés