Buszcsatolók - IBS RL 24 BK RB-T-T - 2731063

Az ábrán az IBS RL 24 BK RB-LK-LK változat szerepel

Buszcsatoló terepibusz-leágazással INTERBUS-hoz; 500 kBaud-os csavart érpár, tartós fém készülékház IP67-es védettséggel, szerszám nélküli szerelés külön szerelőlapon, forrasztóroboton történő közvetlen használat lehetséges

Ár:

Save money: Best price starts from {0} pieces!

Áttekintés

Műszaki adatok

Tartozékok

Tanúsítások

Letöltések

Termékleírás

Nehéz környezeti feltételek vagy a rendszerdiagnosztikával szemben támasztott magas követelmények esetén az INTERBUS-Ruggedline modulok állnak rendelkezésre. A magas szintű rendelkezésre állás biztosítása érdekében ezek a modulok fröccsöntött cink készülékházzal (IP67) rendelkeznek. Így pl. hegesztőfogók közvetlen közelében is felszerelhető.
Minden Ruggedline modul egy szerelőlapból és egy elektronikamodulból áll. Az elektronikamodult a szerelőlapra pattintják fel és szükség esetén két csavarral rögzítik.
A perifériahibák a bővített diagnosztika segítségével egyértelműen behatárolhatók. Így pl. 4 bemenetenkénti csoportokban kerülnek jelzésre az érzékelőtápálálás rövidzárlatai. Sőt, valamely kimenet rövidzárlata esetén közvetlenül az érintett kimenet kerül kijelzésre. Ezek az információk a vezérlés számára is rendelkezésre állnak, és a modulon is kijelzésre kerülnek.
Optikai kábelcsatlakozással ellátott modulok esetén a diagnosztikai képesség még egy lépéssel tovább megy. A legújabb optikai kábeles technológia alkalmazásának köszönhetően folyamatos az átviteli szakasz minőségének meghatározása és optimális szabályozása. Ezek az információk a vezérlő és a modul számára egyaránt rendelkezésre állnak. Ezek a kiegészítő tulajdonságok lehetővé teszik az átviteli szakasz lassú romlásának felismerését az átvitel hibája ill. megszakadása előtt.
A Ruggedline modulok esetében a busz típusa kiválasztható. Az optikai kábeles (polimerszálas) csatlakozóval ellátott változatok mellett csavart érpáras vezetékek használatát lehetővé tevő modulok is rendelkezésre állnak. A busztípus rézvezetőre változtatása az optikai kábel felszerelése előtt a megfelelő dugaszolható adapterrel bármikor lehetséges.
A buszcsatlakozás IP67 védettségű csatlakozókon keresztül történik, amelyek egyszerre vezetik a modulokba a buszjeleket és a táplálást. Az egyszerű konfekcionálás érdekében a tápellátó kábel QUICKON gyorcsatlakozás-technikával, az optikai kábel pedig egy egyszerű vágó- és szerelőszerszámmal, polírozás nélkül csatlakozik a csatlakozóhoz.
A száloptikás buszkábelnek, pl. a 2 modul közötti hídnak, amelynek konfekcionálását a felhasználó maga végzi, legalább egy méter hosszúnak kell lennie. Rövidebb kábelhidakhoz kérjük, hogy kizárólag a Phoenix Contact kábelhídjait használja.

Előnyei

  • Robusztus fém készülékház
  • Széleskörű diagnosztikai funkciók
  • M12-es dugaszolható csatlakozó perifériához
  • Ruggedline dugaszolható csatlakozó INTERBUS-hoz, választhatóan Fiber Optic funkcióval vagy csavart érpárral és tápfeszültséggel
Logó

Kereskedelmi adatok

Megrendeléskulcs 2731063
Csomagolási egység 1 db
Értékesítési kulcs DRI511 -
GTIN 4017918185640
Tömeg/db (csomagolás nélkül) 610,000 g
Vámtarifaszám 85389091
Származási ország DE (Németország)

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160
  • PDF létrehozása
  • Ajánlom ismerősömnek
  • Visszajelzés