Csatolókártya - IBS ISA RI/I-T - 2723071

Slave bővítőkártya az ISA-buszhoz, réz csatlakozással

Ár:

Save money: Best price starts from {0} pieces!

Áttekintés

Műszaki adatok

Tartozékok

Letöltések

Termékleírás

INTERBUS-Slave bővítőkártyák PC-khez
A Slave bővítőkártya intelligens bővítőkártya, amely egy tetszőleges helyen található PC-t az INTERBUS-rendszerbe integrál. Így pl. nagy teljesítményű megjelenítő állomások építhetőek, melyek helyhez nem kötött hozzáférést tesznek lehetővé az INTERBUS-rendszer és a vezérlés adataihoz.
Egy PC-ben szükség esetén max. 4 modul telepíthető egyidejűleg, aminek következtében több INTERBUS-vonal megjelenítése, ill. felügyelete lehetséges egyetlen PC-ben. Kikapcsolt PC-ben megvalósított önálló üzemeléshez külső feszültségellátás (5 V) biztosítható.
A slave interfész modulok az INTERBUS rendszerben egy és tizenhat szó között beállítható tartományt foglalhatnak el. A kiválasztott, idõkritikus adatokat kiszolgáló, konfigurálható és gyors I/O csatorna mellett támogatja a PCP INTERBUS paraméter csatornát is. A paramétercsatorna lehetővé teszi az igény szerinti hozzáférést a nagyobb adatblokkokhoz, pl. a vezérlő teljes I/O-képének ciklikusan történő olvasása.
Az illesztő interfészek funkciókompatibilisek a 4. generációs INTERBUS-PC vezérlőkártyákkak, pl. az IBS PC ISA SC/I-T egységgel. A csatoló egység a DDI interfészen keresztül magas szintű programozási nyelven programozható. Windows NT-hez és DOS-hoz való illesztőprogramok állnak rendelkezésre.
Az OPC-n keresztül megvalósított adatcserét a rendszer csak az OPC-szerver (2729127 IBS OPC-szerver) 2.0 verziójától felfelé támogat.
Tartozékként opcionálisan beépíthető tápegységet lehet a PC ISA Slot (24 V IN / 5 V OUT) IBS PC EXT PS/24DC/FIL-hez beszerezni.

Logó Logó

Kereskedelmi adatok

Megrendeléskulcs 2723071
Csomagolási egység 1
GTIN 4017918155797
Vámtarifaszám 84733020

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160

Szolgáltatás

Letöltések


HIGHLIGHTS 2021

Creative solutions for a smart world

További információk

  • PDF létrehozása
  • Ajánlom ismerősömnek
  • Visszajelzés