Memória - SD FLASH 512MB PDPI BASIC - 2701800

Az ábrához hasonlóan

Program- és konfigurációs memória, dugaszolható, 512 MB, licenckulccsal az önoptimalizálással ellátott pontos többcsatornás szabályozóhoz való PDPI - BASIC funkcióblokk licenceléséhez, pl. fűtési és hűtési funkciókhoz vagy hidraulikus mozgásokhoz.

Ár:

Áttekintés

Műszaki adatok

Tartozékok

Letöltések

Termékleírás

Program- és konfigurációs memória az alkalmazási programoknak és más fájloknak a PLC fájlrendszerében történő tárolására, a funkcióblokkok könyvtáraihoz szükséges licenszkulccsal.

A Phoenix Contact PDPI szabályozójának funkcióblokkjai rendelkeznek ezzel a licenszeljárással, azaz minden olyan vezérlőhöz külön díjat kell fizetni, amelyen licenszköteles alkatrészeket használnak. Az alkatrészek a futamidő során ellenőrzik a vezérlőben tárolt licenszet majd engedélyezik a működését vagy pedig korlátozott időre demo üzemmódban alkalmazhatók.

Kérjük, vegye figyelembe vezérlője/vezérlői megadott teljesítményadatait, majd vizsgálja meg alkalmasságát a saját alkalmazásához.

A funkcióblokk könyvtárat nem használó felhasználók számára a program- és konfigurációs memória alternatívaként licensz nélkül is rendelkezésre áll.

Előnyei

  • Program- és konfigurációs memória, dugaszolható, licenckulccsal a funkcióblokk-könyvtárakhoz.
  • A felhasználói programok és egyéb fájlok mentése az SPS fájl-rendszerében

Kereskedelmi adatok

Megrendeléskulcs 2701800
Csomagolási egység 1 db
Értékesítési kulcs DRAAZA -
GTIN 4046356833332
Tömeg/db (csomagolás nélkül) 8,500 g
Vámtarifaszám 85235190
Származási ország DE (Németország)

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160
  • PDF létrehozása
  • Ajánlom ismerősömnek
  • Visszajelzés