Licensz - FL MGUARD LIC CIM - 2701083

Licenc a CIFS Integrity Monitoring (CIM) aktiválásához egy FL MGUARD-on

Ár:

Áttekintés

Műszaki adatok

Letöltések

Termékleírás

CIM – ipari vírusvédelem

A CIM-felügyelet (CIFS Integrity Monitoring), a Phoenix Contact ipari víruskeresője. A CIM felismeri vírusadatbázis-frissítés nélkül is, hogy manipulálták-e a vezérlők, kezelőegységek vagy személyi számítógépek Windows rendszereit pl. kártékony szoftverekkel.

Hol alkalmazzák a CIM-felügyeletet?
A CIM-mel általában az úgynevezett nem frissíthető (non patchable) rendszerek biztonságát felügyelik. Ezek leginkább olyan Windows rendszerek, amelyekre a következők közül egy vagy több jellemző is érvényes:

■A rendszer operációs rendszere régi, és a Microsoft már nem ad ki hozzá biztonsági frissítést: például Windows 2000 vagy korábbi verziók.
■Olyan rendszerek, amelyek eredeti állapota gyártói vagy hatósági tanúsítás miatt nem módosítható. Ha a szoftver módosulna - például az operációs rendszer frissítésével - úgy a hatósági jótállás vagy engedély érvényét vesztené.
■Olyan ipari rendszerek, amelyek időkritikus alkalmazásai például azért nem felügyelhetők víruskeresővel, hogy az alkalmazás valós idejű maradhasson. Másik ilyen eset, ha például hiányzó internetkapcsolat miatt a vírusadatbázis nem frissíthető.
■Olyan rendszerek, amelyeket nem védhetők víruskeresőkkel vagy illetéktelen hozzáférést észlelő ill. megelőző IDS-/IPS-rendszerekkel, mert a téves riasztások is leállítanák a teljes alkalmazást.
■Olyan rendszerek, amelyek felhasználói nem tudják a víruskeresőket vagy az IDS-/IPS-rendszereket a rendszer negatív befolyásolása nélkül telepíteni.
Nem frissíthető rendszerekre az ipar több területén is szükség van: például a gyógyszer- vagy a vegyipari analitikai rendszereknél, az autóipari légzsákok gyártásánál, valamint a PC-re alapozott vezérlőkkel irányított termelésnél.

Előnyei

  • Windows rendszerek integritásvizsgálata

Kereskedelmi adatok

Megrendeléskulcs 2701083
Csomagolási egység 1 db
Értékesítési kulcs DNN341 -
GTIN 4046356696791
Tömeg/db (csomagolás nélkül) 18,700 g
Vámtarifaszám 39191080
Származási ország DE (Németország)

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160
  • PDF létrehozása
  • Ajánlom ismerősömnek
  • Visszajelzés