Router - FL MGUARD SMART2 - 2700640

A képen a termék egyik változata látható

Biztonsági készülék, 10/100 Mbit/s, NAT, Advanced-Firewall, hardverkulcs, licencekkel bővíthető funkciókkal

Ár:

Áttekintés

Műszaki adatok

Tartozékok

Tanúsítások

Letöltések

Termékleírás

Kompakt méretű
Az Innominate cég mGuard smart termékének kiemelkedő tulajdonsága, hogy a legkisebb helyen a legnagyobb biztonságot és teljesítményt nyújta. A vállalkozás szempontjából kritikus számítógépek, gépek vagy bármilyen más IP-kapcsolat biztonságos védelme még sosem volt ennél könnyebb.

Erős
A Security Appliance mGuard smart a különösen nagy teljesítményű mGuard hardverplatformot kombinálja a bevált mGuard firmware-rel. Embedded Linuxon alapuló kombináció négy egymáshoz hangolt biztonsági komponenst integrál: egy kétirányú Stateful tűzfalat, flexibilis NAT routert, valamint választhatóan egy káros szoftverek elleni ipari alkalmazású védelmet.

Intelligens
A tartós tokozatnak és az egyszerű, tetszőleges USB porton keresztül történő áramellátásnak köszönhetően az mGuard smart tökéletesen alkalmas a kritikus erőforrások mobil biztosításához. Így a telephely és az infrastruktúra módosításai gyorsan és költségtakarékosan megvalósíthatók.

Végpont-biztonság
Az mGuard kiválóan alkalmas a munkahelyek és az ipari környezettel szemben támasztott alacsonyabb igényű, termelésközeli környezet mobil, valamint helyhez kötött biztosítására.

Előnyei

  • tápellátás az USB-n keresztül

Kereskedelmi adatok

Megrendeléskulcs 2700640
Csomagolási egység 1 db
Értékesítési kulcs DNN313 -
GTIN 4046356613842
Tömeg/db (csomagolás nélkül) 185,200 g
Vámtarifaszám 85176200
Származási ország DE (Németország)

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160
  • PDF létrehozása
  • Ajánlom ismerősömnek
  • Visszajelzés