Jogi információk

Felelősség és szerzői jogok

Felelősség kizárása

Azon idegen internetoldalakra való közvetlen és közvetett hivatkozások ("Linkek") esetében, melyek e weboldal felelősségi körén kívül esnek, csak akkor lépne hatályba felelősségi kötelesség, ha a szerkesztőségnek tudomása van a tartalomról és technikailag lehetséges és elvárható lenne tőle, hogy a használatot jogellenes tartalmak használatakor megakadályozza.

Phoenix Contact ezért nyomatékosan kijelenti, hogy a hivatkozás elhelyezésének időpontjában a megfelelő hivatkozott oldalak illegális tartalmaktól mentesek voltak. A szerkesztőségnek nincs semmilyen befolyása az aktuális és jövőbeli kialakításra és a hivatkozott oldal tartalmára. Ezért a Phoenix Contact nyomatékosan elhatárolja magát a hivatkozott oldalak minden tartalmától, melyek a link elhelyezése után megváltoztak.

Az illegális, hibás, vagy hiányos tartalmak és különösen károk esetén, melyek az ilymódon leírt információk használatából, vagy nem használatából keletkeznek, csak azon oldal szolgáltatója felelős, melyre az utalás mutat, nem pedig az, mely az éppen adott aktuális tartalomra hivatkozik.

Copyright, Márkavédjegy

Copyright
Minden szöveg, kép és más - az internetoldalon megjelenített - alkotás a szerzői jog és más törvényi védelem alatt áll - amennyiben más ezt nem jelzi. A tartalmak bárminemű sokszorosítása, terjesztése, tárolása, továbbítása, sugárzása és újrafelhasználása a Phoenix Contact GmbH & Co. KG írásos engedélye nélkül szigorúan tilos.

Márkavédjegy
Amennyiben másképpen nem adjuk meg, a  Phoenix Contact Weboldalak minden márkavédjegye márkajogilag védett. Ez különösen érvényes a Phoenix Contact márkáira, típusjelöléseire, a cég logóira és emblémáira. Az oldalainkon használt márkák és alakelemek a Phoenix Contact GmbH & Co. KG szellemi tulajdonát képezik.

Vissza az oldal tetejére

Látogatási adatok felhasználásának letiltása

Kattintson erre a hivatkozásra, ha nem járul hozzá anonimizált látogatási adatainak kiértékeléséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.

Vissza az oldal tetejére

Végfelhasználói licencszerzodés

Leírás Nyelv
Végfelhasználói licencszerzodés [PDF, 0,13 MB] magyar
Vissza az oldal tetejére

Felelosségek, szerzoi jogok, márkavédjegyek

Leírás Nyelv
Felelosségek, szerzoi jogok, márkavédjegyek [PDF, 64 KB] magyar
Vissza az oldal tetejére

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160