Vankkojen moninapapistoliitinten evoluutio

Vankkojen moninapapistoliitinten evoluutio

HEAVYCON EVO – vankkojen moninapapistoliitinten uutuus. Kevyt, lujatekoinen ja yhteensopiva.

Uusien HEAVYCON EVO -teollisuuspistoliitinten avulla olemme kehittäneet innovatiivisen ja samalla taloudellisen ratkaisun useille käyttöalueille, joilla käytetään metallipistoliittimiä. Uudet, käännettävät läpivientiholkit ja bajonettilukitukset vähentävät varastoinnin kustannuksia 70 %.

Edut

  • Varastointikulut pienenevät, koska osia on vähemmän: kotelo korvaa kahdeksan tavanomaista kotelon yläosaa
  • Turvallinen ja luotettava käytössä ja yhtä lujatekoinen kuin metalli: muovikotelot täyttävät IP66-suojausluokan vaatimukset ja ovat iskunkestäviä IK08:aan asti
  • Helppo käyttää: päätä kaapelien lähtötulosuunta suoraan asennuspaikalla
  • Komponenttien vapaa valinta: HEAVYCON EVO voidaan yhdistää kaikkien markkinoilla olevien, normien mukaisten alumiinikoteloiden kanssa

Ainutlaatuista: käännettävä kaapelilähtö

Pistoliitin EVO ja standardi  

Säästömahdollisuuksia: HEAVYCON EVO

Uuden käännettävän läpivientitiholkin ja bajonettilukituksen ansiosta EVO-moninapapistoliitinten asennus on helpompaa kuin perinteisten moninapapistoliitinten asennus:

Aseta läpivientiholkki koteloon ja lukitse molemmat 45°:een bajonettilukituksella. Näin päätät kaapelin lähtösuunnan suoraan asennuspaikalla.

Hyödynnä yksinkertaistettua logistiikkaa ja parempaa saatavuutta: uuden läpivientiholkin ansiosta tarvitset enää vain yhden kotelon kaikkia käyttökohteita varten.

Muoviset, vankat moninapapistoliittimet

HEAVYCON EVO -teollisuuspistoliittimet

Näin luotettavaa on muovi

HEAVYCON EVO -moninapapistoliittimet kestävästä muovista ovat aivan yhtä lujatekoisia kuin vankat, metalliset moninapapistoliittimet: ne on suojattu suojausluokkaan IP66 asti ja niiden iskunkestävyys on jopa IK08.

Useat sähkö- ja mekaaniset testit osoittavat, että EVO-moninapapistoliittimet soveltuvat erinomaisesti standardikäyttökohteisiin, kuten esimerkiksi koneenrakennukseen.

Komponenttien vapaa valinta

Pistoliitin EVO ja standardi  

Kattava yhteensopivuus

Eräs HEAVYCON-pistoliitinten etu, jolla voidaan saavuttaa suuria säästöjä, on niiden kattava yhteensopivuus.

Esimerkki: haluatko hyödyntää vain uuden suojakotelon etuja? Tämä ei ole ongelma, koska kotelot ovat 100 %:sti yhteensopivia markkinoilla olevien metallisten standardikoteloiden kanssa. Ne sopivat teollisuuspistoliitinten tavallisiin pohjaosiin.

Kaikki  B-sarjan kiinteät ja modulaariset kosketinyksiköt sekä modulaariset yksiköt soveltuvat HEAVYCON EVO -koteloihin. Edeltävä PE-kosketus on näin aina taattu, myös viistossa liitännässä.

Valikoimamme ja sarjaratkaisut

EVO-pistoliitinsarjat  

Sinua varten koottu: pistoliitinsarjat

Koteloilla ja niihin liittyvillä läpivientiholkeilla pystytään kattamaan vaihtoehdot M20, M25, M32 ja M40 suorilla ja sivuttaisilla kaapelilähdöillä. Meillä on valikoimissamme kaikki tavalliset koot: B6, B10, B16 ja B24. Lisäksi myös kattava valikoima lisätarvikkeita kuten suojakansia.

Yksittäiskomponenttien lisäksi tarjoamme sinulle kokonaisratkaisuja. Ne muodostuvat kotelon ylä- ja alaosista sekä sopivista kosketinosista, joissa on käytetty Push-in-tekniikkaa ja uusia läpivientiholkkejamme. Tilaa käyttökohteesta riippuen sarjoja pitkittäis- tai poikittaislukituksella.

Kokoamme mielellämme sinua varten myös yksilöllisen pistoliitinsarjan. Ota meihin yhteyttä.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260