Windows XP

Turvallisuutta Windows XP -teollisuusjärjestelmille

Suojaa teollisuuden Windows XP -tietokoneet – myös tuen päätyttyä 8. huhtikuuta!

Microsoft-tuki Windows XP:lle päättyi 8.4.2014. Päivitykset eivät enää takaa Windows XP -tietokoneiden turvallisuutta. Suojaa järjestelmäsi nyt Phoenix Contactin mGuard-turvamoduulin avulla - käytössä olevaan järjestelmään ei tarvitse puuttua.

Edut

  • Olemassa olevaan verkkoon voidaan suorittaa helppo jälkiasennus: patentoitu Stealth-tila ei edellytä muutoksia käytössä olevaan järjestelmäkonfiguraatioon
  • Yhtä nopea kuin ennen: järjestelmän reaaliaikainen toiminta ei muutu
  • Edullinen, koska laitteistoa, ohjelmistoja ja tuotantojärjestelmiä ei tarvitse vaihtaa
  • Helppo integrointi automaatio- ja IT-ympäristöihin
  • CIFS Integrity Monitoring -virusskanneri takaa parhaan suojauksen

Windows XP -tuen päättyminen – mitä se merkitsee?

Windows-tietokone automaatiossa  

Windows-tietokone automaatiossa

Laajennettu Microsoft-tuki Windows XP:lle päättyi 8.4.2014. Microsoft ei toimita enää turvapäivityksiä uusien turvallisuusriskien poistamiseksi. Sen vuoksi turvallisuusriski kasvaa päivittäin: hyökkääjät voivat tunkeutua vanhentuneella Windows-käyttöjärjestelmällä varustettuun tuotantotietokoneeseen tai siihen voi päästä viruksia, troijalaisia tai matoja. Microsoft ja turvallisuusasiantuntijat varoittavat siksi suojaamattomasta edelleenkäytöstä. Nyt on aika toimia!
Laajennettu tuki Windows XP Embedded -versiolle jatkuu kuitenkin vielä tammikuuhun 2016 saakka.

CIFS Integrity Monitoring suojaa viruksilta

mGuardin CIFS Integrity Monitoring (CIM) -toiminto on teollisuuden virusskanneri, joka valvoo tietojärjestelmiä odottamattomien muutosten varalta ja tunnistaa Windows-tietokoneeseen päässeet haittaohjelmat. mGuard ilmoittaa havaitusta muutoksesta sähköpostilla tai SNMP-viestillä. CIFS Integrity Monitoring on teollisuuden käyttöön tarkoitettu vaihtoehto tavanomaiselle virustorjuntaohjelmalle. Erityinen etu: Windows-tietokone ei juuri kuormitu eikä CIM siten haittaa reaaliaikaominaisuuksia. mGuard ei edellytä virustunnisteiden säännöllistä latausta.

Teollisuuden virusskanneri CIFS Integrity Monitoring  

mGuardin CIFS Integrity Monitoring -toiminto

Tietojen dynaamista valvontaa

mGuard-turvamoduulin "virusskanneri" tarjoaa tarvittaessa pääsyn Windows-ohjaustietokoneen järjestelmään myös perinteisessä virustorjuntaohjelmassa. Siten ulkoinen tietokone ei vaadi kirjautumistietoja ja myös mGuardin palomuuri suojaa järjestelmää. Tämä ei vaikuta ohjausjärjestelmän reaaliaikaominaisuuksiin.

Stealth-tila – turvallisuutta ilman järjestelmämuutoksia

Patentoidun Stealth-tilan avulla mGuard-turvamoduuli voidaan integroida myös jälkikäteen täysin läpinäkyvästi olemassa olevaan verkkoon. mGuard ottaa automaattisesti käyttöön suojattavien järjestelmien MAC- ja IP-osoitteet niin, että mGuard-turvamoduulien hallinta ei vaadi muita osoitteita. Verkkokonfiguraatiota ei tarvitse muutenkaan muuttaa.

Windows-tietokoneen eristäminen palomuurin avulla

mGuard-turvamoduuli ja integroitu palomuuri  

mGuard-turvamoduuli ja integroitu palomuuri

Verkossa olevan Windows XP -tietokoneen turvallisuusriskien minimoimiseksi se tulisi eristää muusta verkosta mahdollisimman tehokkaasti. mGuard-palomuuri valvoo ja suodattaa tiedonsiirtoa suojattavista järjestelmistä ja suojattaviin järjestelmiin konfiguroitavan sääntelymekanismin avulla. Näin tiedonsiirto rajoitetaan niihin kumppaneihin, protokolliin, portteihin ja yhteyslaitteisiin, jotka ovat tarpeen kokonaisjärjestelmän toiminnan kannalta.

Turvakonseptisi on meidän tehtävämme

Verkkotekniikan palvelutiimi  

Verkkoasiantuntijamme – sinun tukenasi

Asiantuntijamme tarkastavat verkkosi tarvittaessa ja suunnittelevat vaatimustesi perusteella yksilöllisen turvakonseptin järjestelmääsi varten. Lisäksi he antavat työntekijöillesi teollisuuden verkkoturvallisuutta käsittelevää koulutusta.

Käytä tämän sivun oikeassa yläkulmassa olevaa yhteydenottolomaketta.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Puheluiden hinnat 1.6.2016 alkaen 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti.

Referrer:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje