Windows 7

Turvallisuutta Windows 7 -teollisuusjärjestelmille

Suojaa teollisuuden Windows 7 -tietokoneet – myös tuen päätyttyä 14.tammikuuta 2020!

Microsoft lopettaa 14. tammikuuta 2020 tuen Windows 7:lle. Päivitykset eivät enää takaa Windows 7 -tietokoneiden turvallisuutta. Suojaa järjestelmäsi nyt Phoenix Contactin mGuard-turvamoduulila - käytössä olevaan järjestelmään ei tarvitse puuttua.

Edut

  • Olemassa olevaan verkkoon voidaan suorittaa helppo jälkiasennus: patentoitu Stealth-tila ei edellytä muutoksia käytössä olevaan järjestelmäkonfiguraatioon
  • Yhtä nopea kuin ennen: järjestelmän reaaliaikainen toiminta ei muutu
  • Edullinen, koska laitteistoa, ohjelmistoja ja tuotantojärjestelmiä ei tarvitse vaihtaa
  • Helppo integrointi automaatio- ja IT-ympäristöihin
  • CIFS Integrity Monitoring -virusskanneri takaa parhaan suojauksen

Windows 7 -tuen päättyminen – mitä se merkitsee?

Windows-tietokone automaatiossa  

Windows-tietokone automaatiossa

Microsoft lopettaa 14. tammikuuta 2020 tuen Windows 7:lle. Tämän jälkeen Microsoft ei toimita enää turvapäivityksiä uusien turvallisuusriskien poistamiseksi. Sen vuoksi turvallisuusriski kasvaa päivittäin: hyökkääjät voivat tunkeutua vanhentuneella Windows-käyttöjärjestelmällä varustettuun tuotantotietokoneeseen tai siihen voi päästä viruksia, troijalaisia tai matoja. Microsoft ja turvallisuusasiantuntijat varoittavat siksi suojaamattomasta edelleenkäytöstä. Nyt on aika toimia!
Laajennettu tuki Windows 7 Embedded -versiolle jatkuu kuitenkin vielä 13. lokakuuta 2020 saakka.

CIFS Integrity Monitoring suojaa viruksilta

mGuardin toiminto CIFS Integrity Monitoring (CIM) on teollinen virustunnistin, joka mahdollistaa tiedostojärjestelmien odottamattomien muutosten valvonnan ja tunnistaa haittaohjelmat Windows-tietokoneella. Mikäli muutos havaitaan, mGuard varoittaa sinua sähköpostitse tai SNMP-trap-viestillä. CIFS Integrity Monitoring on perinteisen viruksentorjuntaohjelmiston teollisuuteen sopiva vaihtoehto. Sen erikoisuutena on, että se ei kuormita Windows-tietokonetta lähes ollenkaan, jolloin reaaliaikaisiin toimintoihin ei vaikuteta negatiivisesti. mGuardilla virustunnisteiden säännöllinen lataaminen ei näin ole tarpeen.

Teollisuuden virusskanneri CIFS Integrity Monitoring  

mGuardin CIFS Integrity Monitoring -toiminto

Stealth-tila – turvallisuutta ilman järjestelmämuutoksia

Patentoidulla Stealth-tilalla mGuard Security-moduuli voidaan integroida läpinäkyvästi jälkikäteen jo olemassa olevaan verkkoon. MGuard hyväksyy suojattavien järjestelmien MAC- ja IP-osoitteet automaattisesti, joten mGuard-Security-moduulien hallintaan ei tarvitse antaa lisäosoitteita. Verkkokonfiguraatio ei muutoinkaan vaadi minkäänlaisia muutoksia.

Windows-tietokoneen eristäminen palomuurin avulla

mGuard-turvamoduuli ja integroitu palomuuri  

mGuard-turvamoduuli ja integroitu palomuuri

Windows 7 -tietokoneen turvallisuusriskin pienentämiseksi verkossa sen tulisi olla mahdollisimman kaukana muusta verkosta eristettynä. MGuard-palomuuri ohjaa ja suodattaa suojattaviin järjestelmiin tulevan ja sieltä lähtevän tiedonsiirron konfiguroitavien sääntöjen avulla. Tällä rajoitetaan yhteydenpitoa kumppaneihin, protokolliin, portteihin ja yhteydenottoja, joita tarvitaan koko laitoksen käyttämiseen.

Turvakonseptisi on meidän tehtävämme

Verkkotekniikan palvelutiimi  

Verkkoasiantuntijamme – sinun tukenasi

Asiantuntijamme tarkastavat verkkosi tarvittaessa ja suunnittelevat vaatimustesi perusteella yksilöllisen turvakonseptin järjestelmääsi varten. Lisäksi he antavat työntekijöillesi teollisuuden verkkoturvallisuutta käsittelevää koulutusta.

Käytä tämän sivun oikeassa yläkulmassa olevaa yhteydenottolomaketta.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje