Tulevaisuuden automaatiota

Tulevaisuuden automaatiota

Tulevaisuuden automaatiotekniikka on nopeaa, kestävää ja helppoa. Phoenix Contact tarjoaa Axiocontrolin ja Axiolinen muodossa täysin yhteensovitetuista ohjauksista sekä I/O-järjestelmistä koostuvan älykkään järjestelmän. Koe automaation uudet mahdollisuudet.

Axiocontrolista ja Axioline I/O:sta koostuva automaatiojärjestelmä käsittää pien- ja kompaktiohjaukset I/O-järjestelmien optimaaliseen liitäntään kytkentäkaappiin tai kentällä. Kaikki komponentit on tarkoituksella räätälöity huipputehokkaiksi, helppokäyttöisiksi ja vaativaan teollisuusympäristöön.

  • Kokonaisjärjestelmä kytkentäkaappi- ja kenttäasennukseen yhteensovitetuilla ohjauksilla ja I/O-järjestelmillä
  • Erityislaatuisen vakauden takaavat erinomainen sähkömagneettinen yhteensopivuus, iskutestattu kotelo ja integroitu keskeytymätön teholähde
  • Johdotus helppoa ja nopeaa Push-in-liitäntätekniikan ja SPEEDCON-pikalukituksen ansiosta
  • USB-portti, kierrettävä koodauskytkin ja SD-korttipaikka helpottavat käyttöönottoa ja huoltoa
  • Reaaliaikaista tiedonsiirtoa - vain yhden mikrosekunnin ajoaika I/O-moduulia kohti

Esimerkillinen ohjaustekniikka: Axiocontrol

Axiocontrol-ohjaus  

Axiocontrol-PLC on monipuolisen automaation perusta.

Axiocontrol-ohjaukset ovat tehokkaan automaatiojärjestelmän ydin. Axiocontrol on helppokäyttöinen ja erityisen lujarakenteinen, olipa kyse pien- tai kompaktiohjauksesta. 

Tämä perustuu erittäin vankkaan koteloon, erinomaisiin sähkömagneettisiin yhteensopivuusominaisuuksiin ja integroituun keskeytymättömään teholähteeseen. 

Axiocontrol tarjoaa Phoenix Contactin Axioline I/O -järjestelmään yhdistettynä huippunopeudet suoran väyläyhteyden ansiosta.

I/O-järjestelmä kytkentäkaappiasennusta varten: Axioline F

Verkkoavoimuutensa ansiosta Axioline F on monikäyttöinen  

Verkkoavoimuutensa ansiosta Axioline F on monikäyttöinen

Axioline F on Phoenix Contactin modulaarinen I/O-järjestelmä kytkentäkaappiasennusta varten. Axioline F -sarja mahdollistaa lyhyet vasteajat ja erottuu edukseen myös erityisellä lujuudellaan ja helppokäyttöisyydellään.

Kaikille Ethernet-pohjaisille tiedonsiirtoprotokollille soveltuva Axioline F on erittäin joustava. Käytettävissäsi on monipuoliset toiminnot ja valikoima erilevyisiä moduuleja, joiden avulla voit räätälöidä omat ratkaisusi.

Axioline E – I/O-järjestelmä kenttäasennukseen

Axioline E: erityisen joustava verkkoavoimuutensa ja eri kotelovaihtoehtojensa ansiosta  

Axioline E IP65/67-kotelolla: erityistä lujuutta ja verkkoavoimuutta

Axioline E on Phoenix Contactin modulaarinen I/O-järjestelmä kenttäasennukseen. Axioline E on nopeasti asennettava, erityisen lujarakenteinen ja mekaniikaltaan kestävä sekä lisäksi erittäin helppokäyttöinen.

Verkkoavoimuutensa ansiosta Axioline E on erittäin monikäyttöinen. Voit valita joko metalli- tai muovikotelon sovelluksen mukaan.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää ehdoistamme.

Sulje