TERMITRAB complete

Ylijännitesuoja ohuina viipaleina

TERMITRAB complete on maailman kapein ylijännitesuoja MSO-tekniikalle.

TERMITRAB complete tarjoaa kokonaisvaltaisen ylijännitesuojalaitteiden järjestelmän. Valikoima ulottuu yksinkertaisesta ja yksiportaisesta ylijännitesuojasta moniportaisiin, pistoliitettäviin malleihin, joissa on veitsierotus-, merkinanto- ja etäilmoitustoiminto.

Edut

  • Tilaa säästävä maailman kapein ylijännitesuoja, leveys alkaen 3,5 mm
  • Integroitu tilanäyttö ja etäilmoitus pitävät aina ajan tasalla
  • Juuri sopiva tuotevalikoima tarjoaa täydellisen suojan sovellukseesi
  • Integroidulla veitsierotuksella varustetut mallit tekevät huollosta helppoa
  • Pistoliitettävät mallit ja CHECKMASTER 2 tekevät testaamisesta nopeaa ilman työlästä johdotusta

Kapein pistoliitettävä ylijännitesuoja 4-johdinsovelluksiin

Termitrab 4-johdinsuoja  

TERMITRAB complete 4-johdinsovelluksiin

TTC-6P-4 on maailman kapein pistoliitettävä ylijännitesuoja 4-johdinsovelluksiin. Vain 6 mm:n levyinen rakenne suojaa mittaus-, ohjaus- ja säätöalueen sovelluksiasi ylijännitteiltä ja tarvitsee vain vähän tilaa. Uusille ylijännitesuojille määritetyt tyypilliset sovellukset löytyvät lämpötila- ja mittauspuolelta. Voit myös suojata digitaalisen I/O-laitteesi kolmea johdinta ja signaaleja ylijännitteiltä vain 6 mm:llä. TTC-6P-4 laajentaa MSO-tekniikan kapeiden ylijännitesuojalaitteiden valikoimaa myös muihin käyttötarkoituksiin.

Tiesitkö, että...

löydät mittaus-, säätö- ja ohjaustekniikkasovelluksellesi sopivan ylijännitesuojan vain kahdella klikkauksella? TERMITRAB complete tarjoaa yli 110 tuotetta erilaisilla kytkentä- ja jännitevaihtoehdoilla. Valikoima, joka tarjoaa ratkaisun lähes kaikkiin MSO-tekniikan sovelluksiin. MSO-tekniikan ylijännitesuojan konfiguraattori auttaa pitämään tiedot hallinnassa. Kahdella klikkauksella pääset tutustumaan sopivaan tuotevalikoimaan, joka tarjoaa ihanteellisen suojan juuri sinun sovellukseesi. Valintaohjeen avulla näet nopeasti 12 tavallisinta MSO-tekniikan liityntää. Mikäli liittymäsi ei ole valittavana, löydät sopivan ylijännitesuojalaitteen yksityiskohtaisen haun kautta.

Sovellusalueet

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260